Pulzar

Breakbeat Massive Special: Meat Katie flyer

Belépő
23.00 előtt700 Ft
23.00 után1 200 Ft

Partyajánló

Breakbeat Massive Special: Meat Katie @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 12.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, Breaks, Electro, Electronica,
Experimental
Breakbeat Massive Special: Meat KatieMeat Katie-t nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a tech-funk név szülőatyját szinte kötelező, hogy végre egy Breakbeat Massive-eseményen vendégül lássuk. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breaket, az elektrót és a funkot ötvöző hangzása, tökéletes technikája hallatán nem véletlen, hogy ő az egyik legsokoldalúbb DJ és producer a világon.
Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Breakbeat Massive Special: Meat Katie @ Corvintető, Budapest

Meat Katie-t nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a tech-funk név szülőatyját szinte kötelező, hogy végre egy Breakbeat Massive-eseményen vendégül lássuk. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breaket, az elektrót és a funkot ötvöző hangzása, tökéletes technikája hallatán nem véletlen, hogy ő az egyik legsokoldalúbb DJ és producer a világon.


Meat Katie kiadója, a LOT49 tavaly ünnepelte ötödik születésnapját, amelyet egy hatalmas világkörüli turnéval ünnepelt, majd a világ harmadik legjobb VJ-vel speciális audio + látvány show-t készített, amellyel tavaly végig turnézta a nyarat.(Fabric, Urban Gorilla, Technique and  Festivals, Glastonbury, Glade stb). Meat Katie-hez több mint 50 kiadvány fűződik, nem csoda, hiszen lassan 15 éve van jelen a szcénában. 2006-ban elnyerte a Breakbeat-díjat  a  Breakspoll szavazásán, míg a Beatporton a Dubfire-rel közösen megjelent zenéje sokáig vezette a top 10-es listát. Garantált, hogy jubileumi válogatásalbumáról nálunk is feltesz egy-két korongot.



Időpont: 2011. február 12. 22.00

Helyszín: Corvintető, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől

Fellépők:
22:00 LNF
00:00 Fine Cut Bodies
01:30 Meat Katie
03:00 Metha

VJ:Praxinoscope + FLUX

Stílus: tech-funk
Jegyár: 23.00 előtt 700,- Ft, utána 1200,- Ft

www.methadj.com
http://www.myspace.com/meatkatie1
 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó