Pulzar

Partyajánló

Technokunst & PVC pres. REDUCTION @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. október 22. – 2015. október 22.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno
Technokunst & PVC pres. REDUCTIONHosszas előkészületek, háttérmunkák és szövetkezéseknek köszönhetően Október 22-én igazi forradalmi elszántsággal mutatjuk be nektek a budapesti Technokunst és a pozsonyi Palicavonzvreca (PVC) közös gyermekét, melyet Reductionnak kereszteltünk.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Technokunst & PVC pres. REDUCTION @ Corvintető, Budapest

Hosszas előkészületek, háttérmunkák és szövetkezéseknek köszönhetően Október 22-én igazi forradalmi elszántsággal mutatjuk be nektek a budapesti Technokunst és a pozsonyi Palicavonzvreca (PVC) közös gyermekét, melyet Reductionnak kereszteltünk.

Reduction, mert egy olyan felhozatalt mutatunk be klub szinten, melyet itthon és a szomszéd országokban is eddig csak több ezres események, fesztiválok közönsége élvezhetett, mi ezt próbáljuk klub keretek közé szorítani, klub árakon.

A 15 éves PVC a rendezvényeik mellett a kiadványaikon az asszimetrikus techno egyik úttörőjének számít. Oscar Mulero, Regis, Female, Go Hiyama, Reeko, csak pár név az elmúlt évek feketelemezes szereplőiből.

Ezt az évfordulót megünnepelve jött létre a Technokunsttal közös kollaboráció, ahol nem kisebb nevek lesznek az est karmesterei, mint az európai techno megkerülhetetlen veteránja, az angol Regis, a halkszavú, ám annál energikusabb japán tribal varázsló Takaaki Itoh, a szintén angol örökké megújuló és az intelligens elektronikát a legszebb módon technóval vegyítő Inigo Kennedy és a házigazdák a pozsonyi asszimetrikus fenegyerek Loktibrada és a hazai szerettett női/férfi technopárosunk Dork és Isu.

Helyszínválasztásunk Budapest legmagasabb földalatti zenék fellegvárára esett, ahol reményeink szerint a hazai techno élet egyik felejthetetlen estéjét tölthetjük el együtt. Október 22-én, csütörtökön tarts velünk a tetőre!

Line Up:

REGIS /Downwards_BMB_Sandwell District_UK/

INIGO KENNEDY /Token_Asymmetric_UK/

TAKAAKI ITOH /Wols_PVC_JPN/

LOKTIBRADA /Olga+Jozef_PVC_SK/

DORK /Technokunst_HU/

ISU /Technokunst_HU/

jegyárak: Hamarosan

www.facebook.com/​events/​496845940491205/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó