Pulzar

Partyajánlók

2015. október 22., csütörtök

2015. október 22., csütörtök

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2015-10-22] FUSION #02 ● BLOND:ISH & EELKE KLEIJN
    @ Cinema Hall

    Második felvonásához érkezett a budapesti éjszakában még új produkciónak számító egyesülés, a FUSION!
    A több szervezőcsapatból álló összefogás eredménye a garantált eufória és óriási hangrobbanás, melyet egyszer már átélhettünk.
    Bővebben
  • [2015-10-22] Psyktoberfest 2015
    @ Dürer kert, Budapest

    A TrancePort a Y-Production a Goa.hu és a Psybaba Records bemutaja az első hazai beltéri psytrance fesztivált, a Psyktoberfest 2015-öt! A rendezvény nemcsak azért lesz különleges, mert a zene folymatosan, csütörtök délutántól szombat délutánig tart, hanem mert soksok egyéb más programmal is készülünk. Lásd lentebb!
    Bővebben
  • [2015-10-22] Technokunst & PVC pres. REDUCTION
    @ Corvintető, Budapest

    Hosszas előkészületek, háttérmunkák és szövetkezéseknek köszönhetően Október 22-én igazi forradalmi elszántsággal mutatjuk be nektek a budapesti Technokunst és a pozsonyi Palicavonzvreca (PVC) közös gyermekét, melyet Reductionnak kereszteltünk.
    Bővebben
  • [2015-10-22] HECTOR COUTO b2b CUARTERO All Night Long
    @ Akvárium Lokál

    Október 22-én Hector Couto (ES) b2b Cuartero (ES) az Akváriumban - Főszerepben az igazi HOUSE
    Bővebben
  • [2015-10-22] All Inn Showcase ❒ ❒ Ion Ludwig ❒
    @ LÄRM

    Az introvertált impresszionista Ion korán érett a technoba. Első zenéit 17 évesen producerálta, aztán pár évre rá már az Alphahousenál publikált. Eposzi állandó jelzője a minőségi. Velős zenei alapműveltsége és hangszeres tudása minden munkáján érződik. Áthallásokkal és filozófikus menetekkel túlterhelt zenéjével nagyjából a 2011-es EP-je után került az elektronikus zenei crème de la crème-be, ahonnét azóta se tanácsolták el. Szabadfogásúan vegyíti a historizáló és modern kompjúterrel generált hangokat a szintetizátorok és dobgépek zajával. Taposás közben érdemes lesz figyelni az utalásokat Baby Fordtól Liszt Ferencig.
    Bővebben
  • [2015-10-22] Thissizz KÖLSCH
    @ Akvárium Klub

    Kölsch - 1983 album tour party
    Bővebben
  • [2015-10-22] NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: TEREKKE & GREG BEATO
    @ Toldi Klub

    NIGHTDRIVE X BOUNCE present: TEREKKE /live/ & GREG BEATO
    Bővebben
  • [2015-10-22] PRLMNT & Rise pres Deborah De Luca (IT), Nakadia (THA)
    @ PRLMNT

    Nagy örömmel jelentjük be, hogy a tavalyi szezonunk két legelragadóbb közönségkedvence visszatér Budapestre, hogy egy hosszú hétvégén, két egymás követő napon maximumra fűtsék a PRLMNT táncterét! Két óriási bulival várunk titeket: Október 22-én csütörtökön az olasz démon; Deborah De Luca veszi birtokba a DJ pultot, október 23-án pénteken pedig a thaiföldi hercegnővel: Nakadia-val fordítjuk ki a klubot a négy sarkából.
    Bővebben
  • [2015-10-22] ONEHUNDRED TRAP HAJÓ
    @ A38

    A nyáron széttrappeltük magunkat a teraszon, de az ősz beköszöntével új szintre lépünk és beköltözünk a hajó belsejébe. A tánctér nagyobb, a hangrendszer pedig brutális, így végre max basszuson hallgathatjuk a kedvenc atlantai producereink munkáit, Kanye beteg beatjeiről nem is beszélve.
    Bővebben
  • [2015-10-22] MELT // 002
    @ Tesla Budapest

    Köszönhetően a hosszú hétvégének, beiktattunk a programba egy EXTRA MELT bulit. A mostani kispéntek így igazi pénteki bulival kecsegtet. Az extraságnak köszönhetően a line uppal is játszanak a srácok. Érdemes korán érkezni, mert Nigel ezen a héten warm upol, majd jön Meszi és végül Moon ad egy utolsó löketet az estének.
    Bővebben
  • [2015-10-22] The Etiket presents: DEADCODE & FRIENDS
    @ Club Vertigo

    A 2015-ös klubturnéjának megkezdése óta teltházzal kísért DEADCODE & FRIENDS október 22-én Győrbe veszi az irányt, ahol a The Etiket prezentálásában lépnek fel az ország elsőszámú techno DJ-i.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó