Pulzar

Partyajánló

BE MASSIVE Records 12.BTH @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. november 20. – 2015. november 20.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Techno, Tech-house, Tech-funk
BE MASSIVE Records 12.BTHA 12-edik születésnapját ünneplő Be Massive számára az idei szülinap igen különleges, mert a hazai underground csapat ma már kiadóként folytatja működését. A magyar underground szcéna egyik legmeghatározóbb buli-sorozata, Metha vezetésével igen sok sikeres partyn van már túl. Többek közt olyanok léptek fel az estéken, mint Sam Paganini, Oliver Huntemann, Elite Force, Pig&Dan, James Lavelle.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

BE MASSIVE Records 12.BTH @ Corvintető, Budapest

A 12-edik születésnapját ünneplő Be Massive számára az idei szülinap igen különleges, mert a hazai underground csapat ma már kiadóként folytatja működését. A magyar underground szcéna egyik legmeghatározóbb buli-sorozata, Metha vezetésével igen sok sikeres partyn van már túl. Többek közt olyanok léptek fel az estéken, mint Sam Paganini, Oliver Huntemann, Elite Force, Pig&Dan, James Lavelle.

Az idei születésnapi sztárvendége Oliver Huntemann jobb keze kiadó és producer társa André Winter lesz aki első alkalommal lép fel magyaroszágon, és akinek zenéje a Be Massive kiadón, jövőre várható! Andre Winter 90 es évek óta massiven benne van az elektronikus zenei szcénában.

Amellett, hogy Huntemann + Dubfire duo mellett dolgozott executive producerként, bevonták olyan projectekbe is ahol készített remixet az Underworld és a Chemical Brothersnek is.Neves kiadóknál jelentek meg zenéi, mint: Bush, Superstition, Kompakt, Ideal Audio, Senso.

≡ BE MASSIVE Records 12.BTH ≡

≡ ANDRE WINTER (GER) ≡

hamarosan még több infó

www.facebook.com/​events/​1501134203531442/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó