Pulzar

Kinky @ Vox Café










Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Groove Armada és Maya Jane Coles az Exit-en!

    Az EXIT Fesztivál Dance Arénája fog otthont adni a Groove Armada vadiúj Red Light ‘Decks & FX’ élő performanszának, Július 9-én. Az elmúlt évtizedben a banda az egyik legnagyobb dance csapatává note ki magát, olyan hatalmas sikerű albumokkal a zsákban mint például a Vertigo, ami 1999-ben platina lemezes let az Egyesült Királyságban, valamint a ‘Goodbye Country: Hello Nightclub’, ami 2001-ben aranylemez lett. 2010-ben a sorban hatodik stúdió albumukat adta ki a banda, a ‘Black Light’-ot, ami Grammy jelölést kapott a Legjobb Elektronikus Album kategóriában, és most 2011-ben egy új és izgalmas zenei fejezet nyílik az életükben. Kedvenc fesztiválozóink, Andy Cato és Tom Findlay újra a Dj pult mögé állnak, hogy a Red Light projektjüket bemutassa az EXIT közönségének.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Irány a klub Eden Ibiza!

    Ha esetleg ibizára utazol, miért ne mehetnél be az Eden-be, a Wonderland estére! Hidd el, megéri!
  • Club Azuli ismétlésre készül!

    Club Azuli egyike volt azon kluboknak, amelyek Ibiza legjobb bulijait szolgáltatták tavaly, tették mindezt egy atmoszférában. De ha lemaradtál a tavalyi évről, vagy éppen annyira élvezted, hogy újra szeretnéd csinálni, akkor mindezt megteheted, ugyanis újra szervezik Június 3-tól, amikor is megrendezésre kerül opening party-juk!
  • Justice playback?

    Újabb Justice leleplezés: a 2 jómadár legutóbbi fellépése Playback volt

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó