Pulzar

Groove Armada és Maya Jane Coles az Exit-en!

Az EXIT Fesztivál Dance Arénája fog otthont adni a Groove Armada vadiúj Red Light ‘Decks & FX’ élő performanszának, Július 9-én. Az elmúlt évtizedben a banda az egyik legnagyobb dance csapatává note ki magát, olyan hatalmas sikerű albumokkal a zsákban mint például a Vertigo, ami 1999-ben platina lemezes let az Egyesült Királyságban, valamint a ‘Goodbye Country: Hello Nightclub’, ami 2001-ben aranylemez lett. 2010-ben a sorban hatodik stúdió albumukat adta ki a banda, a ‘Black Light’-ot, ami Grammy jelölést kapott a Legjobb Elektronikus Album kategóriában, és most 2011-ben egy új és izgalmas zenei fejezet nyílik az életükben. Kedvenc fesztiválozóink, Andy Cato és Tom Findlay újra a Dj pult mögé állnak, hogy a Red Light projektjüket bemutassa az EXIT közönségének.

Egy nappal később, Július 10-én, a Dance Aréna Maya Jane Coles zenei ízlését tapasztalhatja meg minden Exit-es fesztiválozó. A 23 éves Brit lány a Mixmag angol zenei magazin címlapjáról köszönt vissza hozzánk nemrég a tehetséges DJ.

Új albumja hozta meg neki az áttörést, amit Frang Roger “Real Tone” label-je jelentetett meg. Erről a ‘What They Say’ címü single-je első helyen végzett a Beatport Deep House listáján. A hab a tortán a DJ Mag ‘Legjobb Fiatal Producere’ jelölés volt.

2011-ben az EXIT-en kívül fellép még a londoni Fabric-ban valamint a Grastonbury fesztiválon is. E mellett a szorgos DJ újabb EP-t jelentett be nemrég, ami a Mobilee Records égisze alatt jelenik meg, ami kétségtelenül Maya Jane Coles-t újabb magaslatokba repíti majd.

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó