Pulzar

Megújuló soundsystem a Corvintetőn - Irie Maffia Soundsystem


Kevesek számára ismert tény, hogy az Irie Maffia Soundsystem formáció az élő zenekaros felállást megelőzően is létezett már, s több mint hat éve a magyarországi soundsystem-kultúra meghatározó pillére.

 Évekkel ezelőtt Dermot, Jumo Daddy és Columbo a tipikus jamaikai dj-kultúrát mintázva hozta létre a ma már több száz bulit maga mögött tudó triót. Természetesen a nagyzenekar sikerei után saját számaikat is beleépítették műsorukba, sőt, újabbnál újabb felvételeket készítenek hazai és külföldi előadókkal Jamaikától Ghánáig, amelyet koncerteken nem, csak és kizárólag soundsytem esteken lehet hallani.

Immár három éve működő rendszeres keddi klubestjük a Corvintetőn idén is folytatódik a legforróbb karibi klubslágerektől kezdve a napjainkban egyre nagyobb teret hódító egzotikus trópusi zenékig. A jól bevált reggae és dancehall mellett olyan stílusok is teret kapnak, mint a cumbia, kuduro, baile funk, dubstep,  UK funky és az elektronikus zene egyéb számtalan mutációja a világ legeldugottabb helyeiről. Érdemes lesz figyelemmel kísérni a kedd estéket, ugyanis a rengeteg saját zene mellett számos még meg nem jelent exkluzív szerzemény is hallható, valamint a szervezők több külföldi vendéget is ígérnek.

További információkért keresd a a www.facebook.com/iriemaffia oldalt, valamint iratkozz fel levelezőlistánkra a www.iriemaffia.hucímen.

Még több Friss

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó