Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
2000 Ft (ILD VIP CARD)

Partyajánló

I Love Deep @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 15.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Deep House, House
I Love DeepFöldöntúli dallamok, húzós vokálok, feszes ütemek, önfeledt, technikás mixelés, bulizás a pulton innen és túl: ahogy Jamie Odell azaz Jimpster gondolkodik és éli lemezlovas mindennapjait. Vagy inkább hétvégi munkanapjait a világ számos pontján.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

I Love Deep @ Dokk, Budapest

Földöntúli dallamok, húzós vokálok, feszes ütemek, önfeledt, technikás mixelés, bulizás a pulton innen és túl: ahogy Jamie Odell azaz Jimpster gondolkodik és éli lemezlovas mindennapjait. Vagy inkább hétvégi munkanapjait a világ számos pontján.

Földöntúli dallamok, húzós vokálok, feszes ütemek,  önfeledt, technikás mixelés, bulizás a pulton innen és túl: ahogy Jamie Odell azaz Jimpster gondolkodik és éli lemezlovas mindennapjait. Vagy inkább hétvégi munkanapjait a világ számos pontján.

 

A novemberi I Love Deep-en ebből kapunk majd ízelítőt az essexi DJ és labeltulajdonostól.  Az első trackje több, mint tíz évvel ezelőtt látott napvilágot, azóta számtalan saját kiadvány és remix került ki a kezei alól. Műfaji sokszínűségét jelzi, hogy ezek a trackek ugyan úgy jelentek meg drum and bass mint chill out vagy progressive house válogatásokon. De, hogy valami hazai vonatkozásút is említsünk a múlt évben kiadott I Love Deep CD-n is szerepelt egy kiadványával.

 

Sokatmondó  Frerange nevű kiadójához  olyan nevek írtak alá, mint a szemtelenül fiatal és tehetséges Manuel Tur, a zenéinek finom eleganciájáról ismert Milton Jackson, vagy az örök bohó, Shur-I-Kan. Így aztán, ha csak, saját házatájáról pakolná tele  lemezes táskáját akkor sem lenne hiányérzetünk a jó zenéből. Jimpster szettjeiben a klasszikus, igazi house keveredik valami egészen friss dinamikával, egyszerre érződik a diszkó, és a műfaj mai hangzásvilága. Mindez megspékelve olyan, látványnak sem utolsó mixeléssel, amelyet a mai, fejlett technikában elkényelmesedett lemezlovasok kevese művel már.

 A honi minőségre ezúttal is Budai & Vic elválaszthatatlan párosa, illetve Madox és Lank a garancia. 

 

A party ismét 22 órakkor indul!

A szokásos kedvezmények mellett ezúttal 23:45-ig mindenki egységesen 2000 Ft-ért juthat be a rendezvényre. Az est hátralevő részén a már ismert belépőkkel látogatható a party, azaz 2500 Ft-os áron válthat jegyet az aki  a pénztárnál bemutatja a buli kinyomtatott e-flyerét (akár fekete fehérben) vagy a Flyerzben található hirdetést.

 

I Love Deep Mix, új időpontban, minden pénteken este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán.

 

 

2008. november 15. szombat

I Love Deep

 



I Love Deep Mix, új időpontban, minden pénteken este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán.


2008. október 18. szombat
I Love Deep

Jimpster ( Freerange Records / UK )
Budai & Vic
Madox
Lank

Dokk Club
Budapest,Hajógyári sziget

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com

www.ilovedeep.hu  www.freee.hu   www.djbudai.com  www.dokkdisco.hu  www.myspace.com/jimpster
Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül) e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó