Pulzar

Dokk Saturday Session Special w/ Carlo Lio flyer

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Dokk Saturday Session Special w/ Carlo Lio @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. január 22.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Tech-house, House, Electro
Dokk Saturday Session Special w/ Carlo LioÚj névvel bővül a Dokk Clubban fellépő világsztár DJ-k listája, hiszen január 22-én a kanadai nemzetiségű Carlo Lio teszi tiszteletét Budapest egyik kedvenc szórakozóhelyén. A torontói Guverment klub rezidense még soha játszott korábban a magyar fővárosban, úgyhogy ideje volt pótolni ezt az alapvető hiányosságot.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Dokk Saturday Session Special w/ Carlo Lio @ Dokk, Budapest

Új névvel bővül a Dokk Clubban fellépő világsztár DJ-k listája, hiszen január 22-én a kanadai nemzetiségű Carlo Lio teszi tiszteletét Budapest egyik kedvenc szórakozóhelyén. A torontói Guverment klub rezidense még soha játszott korábban a magyar fővárosban, úgyhogy ideje volt pótolni ezt az alapvető hiányosságot.

Az észak-amerikai lemezlovas elsősorban nagybátyjának köszönheti elektronikus zene iránti rajongását, ám a valós kezdőlökést az 1996-os torontói Rave fesztivál adta meg neki. Innentől kezdve óriási szenvedéllyel és áhítattal figyelte a DJ-k munkáját minden buliban, és megpróbálta elsajátítani a szakma minden csínját-bínját. 20 évesen vette meg első lemezjátszóit és ugyan három esztendővel később már a zeneírás rejtelmeibe is belemerült, eleinte a DJ-zés fontosabb volt számára. Először akkor érezte át, milyen igazi művésznek lenni, amikor Everybody című felvételére valósággal megőrült a közönség. Később megtudta, hogy a nótát egyik példaképe, Carl Cox is előszeretettel játssza, így még több energiát fektetett a zeneszerkesztésbe.

Hosszú évek kitartó és kemény munkájának köszönhetően Carlót felkérték a Guvernment, Toronto legjelentősebb klubjának rezidensi posztjára, majd This Sound című nótájára a Deep Dish-ből ismert Ali, azaz Dubfire kattant rá és megkérte a kanadait, hogy készítsen még néhány trekket. Ezek aztán annyira jól sikerültek, hogy Dubfire ki is adta őket saját, Sci-Tec labelén. Carlo 2010 elején bekerült Dubfire ügynökségéhez, a Bullitt Bookingshoz, ezzel pedig szinte minden kapu megnyílt előtte. Az idei évben Ali warm-up DJ-jeként végigturnézta a világot – ennél nagyobb megtiszteltetés aligha érhet egy feltörekvő lemezlovast. Elmondása szerint egyre nehezebben találja meg a hangsúlyt a magánélet, a turnézás és a kiadók körüli munkák között, de sosem unatkozik és hivatása minden percét élvezi. Biztosak vagyunk benne, hogy ha a Dokk közönsége a szokásos módon odateszi magát, felejthetetlen két órával fog gazdagodni!


LINE UP:

Carlo Lio (Can)

Maxim Kuznyecov

Petey Dixon



BELÉPŐ: Hölgyeknek 1000 Ft, Uraknak 1500 Ft


INFO:

www.myspace.com/​carlolio1

www.dokkclub.hu

www.clubinfo.hu

www.maximkuznyecov.com

www.debdub.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó