Pulzar

Fame & Deepmix pres. Andrey Puskarev & Izhevski flyer

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Fame & Deepmix pres. Andrey Puskarev & Izhevski @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 21.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Electro, House, Tech-house, Techno
Fame & Deepmix pres. Andrey Puskarev & IzhevskiPushkarev & Izhevski a Dokk Clubban! A moszkvai Deepmix.ru rádió hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, kiváltképp a „lüktetve varázsló” tech house és techno kedvelőinek körében. Két meghatározó alakja Pushkarev és Izhevski hétről hétre extravagáns szettekkel kergeti az őrületbe hallgatóikat, így valami hasonlóra számíthatunk élőben is a Dokk december 11-i partiján.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Fame & Deepmix pres. Andrey Puskarev & Izhevski @ Dokk, Budapest

Pushkarev & Izhevski a Dokk Clubban! A moszkvai Deepmix.ru rádió hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, kiváltképp a „lüktetve varázsló” tech house és techno kedvelőinek körében. Két meghatározó alakja Pushkarev és Izhevski hétről hétre extravagáns szettekkel kergeti az őrületbe hallgatóikat, így valami hasonlóra számíthatunk élőben is a Dokk december 11-i partiján.

Sokan kérdezik, hogy mitől olyan különlegesek ők, de erre alighanem képtelenség válaszolni. Talán pont attól, hogy nem tudjuk bekategorizálni sem a személyiségüket, sem pedig a muzsikájukat. Egyrészt jellemző rájuk egyfajta oroszos kimértség és rejtélyesség, másrészt pedig olyan lemezeket pakolnak, melyeket valószínűleg soha többé nem hallunk sehol. Ezért is kihagyhatatlan magyarországi fellépésük.


A két fivér, Andrey és Dmitry Pushkarev a Közép-Oroszországban fekvő Izhevsk városkában látták meg a napvilágot. Andrey tizennégy évesen kezdett el zenélni az iskolarádióban és mivel Izhevsk ebben az időszakban Oroszország elektronikus zenei fővárosának számított, nem volt meglepő, hogy viszonylag korán belekerült az éjszakai életbe. Első fellépésére 1996-ban került sor egy helyi klubban és azóta sem tud elszakadni a zenétől. Persze nem is akar. 2000-ben Moszkvába költözött és egy német székhelyű lemez-nagykereskedésben kezdett dolgozni, melynek köszönhetően rövid időn belül ő kontrollálta az Oroszországba érkező vinylek nagy részét. Andrey lemezgyűjtésbe fogott, szép lassan elkezdte kialakítani saját, egyedi stílusát, melyhez nagyban hozzájárult, hogy számtalan olyan lemezt tudott megszerezni, amik adott esetben csak egy vagy két példányban érkeztek meg Oroszországba. 2006-ban elindult műsora a már említett, Deepmix.ru rádión – melyet azóta testvérével közösen vezetnek –, majd heti rezidenciát vállalt a Mini-barban. Karrierje töretlenül ívelt felfelé, hiszen két év múlva már minden pénteken és szombaton ő játszott a Paparazzi Clubban, mely jelenleg Oroszország legjobb afterparti helyszíneként ismert. Izhevski, alias Dmitry Pushkarev nemcsak nevében hasonlít az est másik fellépőjére, hiszen testvérek, ezért életük számos ponton összefonódott. Zenei ízlésük is kísértetiesen hasonló: mindeketten azt a hipnotikus minimal/deep techno hangzást részesítik előnyben, ami nagyon jellemző az oroszajkú producerekre és DJ-kre. Többezres gyűjteményéből minden alkalommal a legfinomabb darabok kerülnek fel a lemezjátszókra.


Így egészen biztosan nem maradunk elekronikus zenei különlegességek nélkül a Saturday Session Special partiján sem. December 11-én a Dokkban merüljünk el Pushkarev és Izhevski orosz klubéletbe kalauzoló egyedi hangzásvilágában, akik előtt a warmupot ki más biztosíthatná, mint a legismertebb “hazai orosz” – Maxim Kuznyecov!

LINE UP:

* Andrey Pushkarev (RUS)

* Izhevski (RUS)

* Maxim Kuznyecov

BELÉPŐ: Hölgyeknek 1000 Ft, Uraknak 1500 Ft

INFO: +3630/758-3375

www.clubinfo.hu

www.deepmix.eu

www.facebook.com/​andrey.pushkarev.deepmix.eu

www.facebook.com/​izhevski.deepmix.ru

www.maximkuznyecov.com

EXTRA: Díjtalan partybuszok a Hajógyári szigetre!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó