Pulzar

Partyajánló

Sound of Cream "Summer Edition" @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Trance, House
Sound of Cream "Summer Edition"A Sound of Cream party sorozat nyárcsalogató kiadása - ezúttal még több dj-vel, még több trance zenével, még jobb helyen a Hajógyári Szigeten található DOKK CLUB-ban lesz, június 12-én, szombaton. A belépés egész este mindenkinek ingyenes! Az árhullám levonultával a rendezvény zavartalanul meg lesz tartva!Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Sound of Cream "Summer Edition" @ Dokk, Budapest

A Sound of Cream party sorozat nyárcsalogató kiadása - ezúttal még több dj-vel, még több trance zenével, még jobb helyen a Hajógyári Szigeten található DOKK CLUB-ban lesz, június 12-én, szombaton. A belépés egész este mindenkinek ingyenes! Az árhullám levonultával a rendezvény zavartalanul meg lesz tartva!

Első alkalommal szerepel az AIRPLAY47 formáció a Sound of Cream-en. A három tagú bandáról azt kell tudni, hogy 2009-ben tették le első tracküket arra a bizonyos asztalra, amelyről később az Above & Beyond, Armin van Buuren is csemegéztek, ugyanis a BE FREE maxi egyből top siker lett. A srácok fellépéseiken különféle eszközökön játszanak - kiegészítve a hagyományos dj technikákat laptoppal és akár live act-tel is.

Szintén debütál a Sound of Cream keretei között Jason Mill. Az 1986-os születésű úriember mára már megszámlálhatatlan mennyiségű mashuppal rendelkezik, amelyek közül például Tiesto, Ferry Corsten is játszott már egyet-egyet - rádióműsorban, fellépéseken. Emellett Jason folyamatosan készíti remixeit is.

Szeifertet senkinek sem kell bemutatnunk, a szakma egyik „nagyöregjeként „ továbbra is aktív. Jelenleg is turnézik, fellépésein forgatják a HATÁSFOK című műsort a VIASAT6 számára.

Az est további részében a szokásos „négyökör” viszi a házigazdák igen hálás szerepét - a Tebron & Antoos és a Poleposition páros ezúttal is ütős estére készül!
Itt lesz tehát a szakma aktív krémje hazánk egyetlen évek óta rendszeresen jelentkező trance party sorozatán, minden adott egy fantasztikus estéhez!

A
belépés ingyenes, a hely fedett, a hang oda*asz, a feeling megvan, az ár levonult, csak a jó zene számít! Nincs de, VÁRUNK!

Dátum: 2010.06.12. szombat
DOKK CLUB
Belépő: EZEN AZ ESTÉN A BELÉPÉS MIND A HÖLGYEKNEK, MIND AZ URAKNAK DÍJTALAN!
Díjtalan partibuszok 22:00-01:00 között a Nyugati pu. és a Váci út közötti parkolóból!
Jelöld és add tovább az eseményt a Facebookon!
http://www.facebook.com/event.php?eid=126653660687071&ref=ts
Fellépők:
AIRPLAY47 & JASON MILL
TEBRON & ANTOOS
POLEPOSITION
SZEIFERT
Cím: DOKK CLUB - Budapest, III.kerület, Óbudai (Hajógyári Sziget)
Eső- és szélvédett helyszín, rossz idő esetén is buli!
Őrzött parkoló! Díjtalan partibuszok közlekednek minden szombaton, indulás a Nyugati pu. és Váci út közötti parkolóból.
Infó: +36.20.25.55.658, +36.30.44.50.400
Nyitva: 22.00 - 05.00

FIGYELEM!!! A dunai árhullám visszahúzódása miatt a hétvégére tervezett Sound of Cream Party zavartalanul meg lesz tartva a Dokk Club-ban!
A party fellépői mindannyian csatlakoztak a 'Lemezlovasok az árvízkárosultakért' mozgalomhoz, melynek keretében Téged is arra buzdítunk, hogy 1749-es szám hívásával segíts a rászorulókon!

További információk:

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó