Pulzar

Lank

Archív partyajánlók

 • [2017-11-03] Deepin' Session w/ Lank
  @ Telep

  Deepin' Session w/ Lank (Bounce Back Music)
 • [2017-10-26] ▩ BAR72 ▩ favorite season ▩
  @ LÄRM

  Az őszi színátmenetben két kedvencünk, Percut és Lank utaztat minket zenéjükkel és társaságukkal. A BAR72 csapatból, pedig Solar Things debütál a város leghangosabb fekete dobozában.
 • [2016-12-29] ★ Corvin Club pres. Pre-NYE w/ MAGDA + ALEX Schaufel ★
  @ Corvin Club

  Már december 29-én beleugrunk az újévi ünneplésbe az év egyik legnagyobb partijával, amire nem kisebb nevet hozunk el nektek, mint a műfaj koronázatlan királynőjét: MAGDA a Corvin DJ pultjában!
 • [2016-12-10] Contra Mundum & Akkult pres. Around The Clock
  @ Corvin Club

  Contra Mundum & Akkult pres. AROUND THE CLOCK 24 hours / 38 artists / 3 stages
 • [2016-11-11] ★ Corvin x Be Massive pres. Peter Pardeike live ★
  @ Corvin Club

  Sikongatásra lehet készülgetni, nagyon komoly estét igyekeztünk nektek összerakni.
 • [2016-10-28] Legendary Moments pres.: SUDBEAT Showcase
  @ Corvin Club

  Az argentin mester Hernan Cattaneo kiadójának hivatalos budapesti bemutatkozása legalább 13 óra vegytiszta progressive house-zal 5 külföldi meghívott és a hazai éllovasok prezentálásában.
 • [2016-09-23] ★ SINE WAVE ★
  @ Corvin Club

  A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. Az őszi klubszezon első bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2016-08-20] ★ Contra Mundum: Around The Clock ★
  @ Corvin Club

  Újabb 24 órás brutalitásra vetemedünk a nyár legforróbb, egyben legizgalmasabb hónapjában. A májusi bomba parti után most újra belecsapunk, és kicsiny országunk nemzeti ünnepén mi sem leszünk restek ünnepelni, ugyanis augusztus 20-án újra „hosszúzunk” a Corvinon.
 • [2016-06-19] Pool&Beer: Kolorádó after
   

  ~ zene reggeltől késő estig ~ medence ~ termálvíz ~ szauna ~ steetfood ~ frissen csapolt sör ~ hideg fröccs ~ foci ~ P&B merch shop ~ Antifactory popup store ~ gumikacsa = endless summer
 • [2016-06-11] POOL&BEER JUN/11
  @ Vituki Uszoda

  ~ zene reggeltől késő estig ~ medence ~ termálvíz ~ szauna ~ steetfood ~ frissen csapolt sör ~ hideg fröccs ~ foci ~ P&B merch shop ~ Antifactory popup store ~ gumikacsa = endless summer
 • [2016-06-03] ★ SINE WAVE ★
  @ Corvin Club

  A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. 2016 negyedik bulija, a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2016-05-21] ★ Contra Mundum: Around the Clock – Birthday Edition at Corvin Club ★
  @ Corvin Club

  AROUND THE CLOCK - Újabb 24 órás partihétvége a Corvinon
 • [2016-04-30] ★ SINE WAVE ★
  @ Corvin Club

  A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. 2016 harmadik bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2016-03-12] DEEP IN THE CITY
  @ VOLT Lokál

  A születésnapi merülésen felbuzdulva ismét a tánctér mélyére süllyesztünk egy élő hullámgerjesztést, mégpedig az elmúlt év végén Argentínából hazatért LANK-ot live performanszával! Az est folyamán a DITC legelvetemültebb visszatérő nehézbúvára, CORDEIRO is velünk tart, a mélység házigazdájának szerepében pedig T:MANIAK áll ezúttal a lemezjátszók mögé, hogy az intenzív hanghullámok kiterjedjenek a deep-től kezdve a húzósabb techhouse-ig.
 • [2016-03-11] ★ SINE WAVE ★
  @ Corvin Club

  A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. Az újév második bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2016-02-20] House In The Block #10
  @ Instant, Budapest

  Jókor kezdtük megszámolni hányadik adásánál is járhat a szeretett HITB sorozatunk, ugyanis februárban épp tizedjére rakjuk meg az Instant pincéjét a house és techno mélyvonalas lemezeivel e széria keretében. Meg is hívtuk Golyán Peti azaz Lank barátunkat e jeles alkalomra, akinek pedig éppen 10 éve jelent meg első hivatalos EP-je, melyet számos digitális és vinyl kiadvány is követett, majd járta be a fél világot fellépéseivel. Zenéit előszeretettel játssza többek közt Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Guy J és Henry Saiz, nem beszélve a Nick Warren által készített 18-as Balance mixről, melyben egy Lank szerzemény is helyet kapott 2011-ben.
 • [2016-01-15] SINE WAVE w/ Lank, Nova Gravity
  @ Corvin Club

  A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. Az újév első bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 • [2015-12-25] BAR72 + SINE WAVE = Csendes éj
  @ Auróra

  Tudjuk, hogy idén is telezabálod magad bejglivel, úgyhogy ismét várunk 25-én este, hogy meghitt körülmények között letáncolhasd a bűneid :)
 • [2015-12-19] Legendary Moments: "Members of progressive house"
  @ Cinema Hall

  A Legendary Moments áprilisi "members of Home" eseménye után borítékolható volt a folytatás, és ezúttal sem bíztak semmit a véletlenre a szervezők. A legendás időszakot felidéző eseménysorozat egy szuper teaser videóval indította a hetet, amit most be is mutatunk nektek.
 • [2015-12-12] Contra Mundum x Around The Clock: CORVIN Opening
   

  Hamarosan új korszak köszönt be a legendás Corvintető életében. December 12-e lesz az a dátum amikor szeretett klubunk új nevet, új hangtechnikát kap, továbbá látványelemekben és kényelemben gazdagabb külsőt ölt magára.
 • [2015-09-18] Nyolc Negyed Szezonnyitó
  @ Auróra

  Itt az ősz itt van újra, lemegyünk mi is a klubba... Nade tényleg elkezdődik a klub szezon, ugyhogy a Nyolc Negyed is újra kezdi a pénteki mókákat az Auróra pincéjében. Az első vendégeink a Sine Wave két rezidense. A többi a szokásos. Mi már várjuk! Gyertek ti is! :)
 • [2015-08-22] Deep Summer Open Air #03
  @ Holdudvar, Budapest

  Summer Calling pres. Deep Summer Open Air #03 (day & night edition)
 • [2015-07-25] Hi!Fly presents Cid Inc / Marcelo Vasami / Pole Folder
  @ ZIPPP Club

  Különleges eseménnyel érkezünk július végén, a progressive house rajongóinak várhatóan nagy örömére. A tavaly májusi LÄRM-es fellépése után sokan csak a következő alkalmat várják, hogy újra az argentin Marcelo Vasami repítse őket – bő egy év után ismét itt az alkalom! Egyenesen Buenos Airesből érkezik és hozza magával azokat a dél-amerikai progresszív trekkeket, amiket annyira szerettek!
 • [2015-06-19] Sine Wave Open Air
  @ WNDRLND

  Ezalkalommal legnagyobb örümünkre a Monolit-ot láthatjuk vendégül. Nevük ismerősen csenghet a budapesti éjszakából és ez nem is meglepő hiszen nagyon szuper zenét csinálnak!
 • [2015-06-06] POOL&BEER
  @ Vituki Uszoda

  ~ zene déltől hajnalig ~ medence ~ termálvíz ~ hideg ital ~ több büfé ~ robur ~ food truck ~ juicy ~ foci ~ szauna ~ öltöző ~ gumikacsa ~ központjónás ~ mangopapa ~ no hangpara ~ martinaudio = endless summer
 • [2015-06-05] FRssH FRdy
   

  FRssH FRdy
 • [2015-05-29] ■ LÄRM ■ 05/29
  @ LÄRM

  ■ LÄRM ■ ■ Imre Kiss ■ Subotage ■ Seres ■ Andras Toth ■ Lank ■
 • [2015-05-22] Sine Wave Open Air
  @ WNDRLND

  Itt a jó idő, a nyár ezért mi is kiköltözünk a szabadba, hogy a szokásos havi összejöveteleinket a wndrlnd-ben tartsuk meg.
 • [2015-05-15] Nyolc Negyed Szezonzáró
  @ Auróra

  Hamarosan vége a klub szezonnak és mindenki kirajzik a természetbe, mi is hasonlóképp teszünk majd. A Nyolc Negyed pihen egy kicsit a nyáron, de nem kell aggódni szeptembertől újra minden pénteken megtaláltok minket az Auróra pincéjében! Ennek megfelelően most egy nagyon szuper kis záró ceremóniát hoztunk össze nektek!
 • [2015-04-17] Nyolc Negyed w/ Sine Wave
  @ Auróra

  A Sine Wave történetében először látunk vendégül zenekart: kezdésnek a Phineas Gage masszív galaktikus pszichedéliája fűti be a termet az immáron megszokottnak mondható péntek esti űrutazáshoz, amelyet Lank és Nova Gravity prezentál.

Kapcsolódó cikkek

 • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

  Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
 • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

  Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
 • PrimeFM – a house helye!

  Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
 • Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

  Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.
 • I Love Deep játék

  Nyerj VIP belépőt az november 15-én megrendezésre kerülő I LOVE DEEP-re!
 • Sanfranciscobeat Interjú a Velvet Cafétól

  A 2007.11.02.án a K2-ben induló, Velvet Café vendégei, SanFranciscoBeat és Lank a Strictly! tagjai - lesznek...

 • Lank a Hír tv-ben

  A Hír tv Keresztmetszet című műsorában a magyar Dj szakma szabályozásainak hiányosságaira hívják fel a figyelmet.

Ajánlott lemezek

 • Lank - Good Evening EP

  A magyar elektronika pegazusa, a zseniális ifjú Lank a lehető legszebben kíván nekünk jó estét a Foundation Records jóvoltából: itt a Good Evening EP!

Ajánlott videók

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó