Pulzar

Made Inn pres. Matthias Tanzmann flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

Made Inn pres. Matthias Tanzmann @ Merlin Club

Fellépők
Dátum 2010. november 19.
Helyszín Merlin Club
Stílus Techno, Progressive House, Minimal, House,
Electro
Made Inn pres. Matthias TanzmannMatthias Tanzmann (magyarul: Táncos Mátyás) egy ideig valóban táncosként kereste kenyerét, mígnem felcsapott táncoltatónak.Merlin Club

Made Inn pres. Matthias Tanzmann @ Merlin Club

Matthias Tanzmann (magyarul: Táncos Mátyás) egy ideig valóban táncosként kereste kenyerét, mígnem felcsapott táncoltatónak.

Ennek már több mint tíz éve, és azóta Matthias igen nagy utat tett meg, elhúzva a nótáját jóformán a világ összes táján fellelhető partivitéznek. Ha valaki, akkor ő igazán tudja, mi készteti leginkább mozgásra a vázizmokat, miközben gondosan figyel a kifinomultságra, a minőségre is. Hosszú évekig látta el a házigazda szerepét a legismertebb kelet-német klubban, a Distillery-ben. Jelenleg a müncheni Flokati közönségének ízlését formálja, nyaranta pedig az ibizai DC10-ben pörget.

A vájtfülűek első számú kedvence 2000-ben alapította meg saját kiadói címkéjét, a Moon Harbourt, aminek történetesen éppen nálunk volt az egyik tízéves szülinapi turnéállomása szeptemberben, Kecelen. Tanzmann nem túl gyakori vendég Magyarországon. Igazi örömhír éppen ezért, hogy idén ősszel még egy alkalommal visszatér, méghozzá ezúttal a fővárosba, ahol a Made Inn csapata látja vendégül a megunhatatlan német táncos-muzsikust.


A házigazda szerepét betöltő Pöli-Polarize-Rocha-Daviss mellett Doxa, továbbá a Stayfly rezidenciából érkezik még Jumpski és Roofio. Szem- és fültanúi lehetünk egy újabb Andras Toth Live-nak, valamint a Minimalheadz és a Lick The Click két vezérszónokától, Isutól és Chromtól is számíthatunk egy-egy felejthetetlen zenei élményre.

www.myspace.com/matthiastanzmann
www.madeinn.hu

Készítette:
VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó