Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Limitált elővétel2 000 Ft
Lányoknak 22 00-igIngyenes

Partyajánló

Beck’sperience Citysounds present Berlin: Thomas SchumacherOktóber 2-án a Beck’sperience Citysounds virtuális városbemutató sorozata Berlinhez ér, onnan érkezik az est fő attrackiója, Thomas Schumacher, a Get Physical bagázsból is ismert producer. A helyszín a vagányan felújított, új belső dizájnt és vizuális arculatot kapott legbelvárosibb klub, a Merlin.Merlin Club

Beck’sperience Citysounds present Berlin: Thomas Schumacher @ Merlin Club

Október 2-án a Beck’sperience Citysounds virtuális városbemutató sorozata Berlinhez ér, onnan érkezik az est fő attrackiója, Thomas Schumacher, a Get Physical bagázsból is ismert producer. A helyszín a vagányan felújított, új belső dizájnt és vizuális arculatot kapott legbelvárosibb klub, a Merlin.

 Hát persze, hogy Thomas - régi suszter család egy szem gyermeke - a motorváros savmaratta  dallamait tette először igazán magáévá. Tudta, ha pipettával csepegtet, kevés lesz. Ezért vödrökben tárolta, és kis hangvirágokat öntözött vele. Azok jól megnőttek, és zöld szirmokkal mosolyogtak rá. A kilencvenes évek végén egy Hamlet adaptációhoz adta zenéjét, melyet a bonni színházban mutattak be. Debütáló albuma az „Electric Ballroom” egyből ezután született, amit a Mixmag a frappáns „a techno funk töltetü válasza a Daft Punk Homerwork lemezére” jelzővel aposztrofált. így lett ő a szétcsavart grúvok üttörője. Ilyenkor jön a hosszas áradozás a kiterjedt sztárkodásról, halomnyi turnéról, további albumokról, de ezt inkább ugorjuk is át. A lényeg, hogy leszerződött sokak kedvenc berlini mühelyébe, a Get Physicalhoz. (Tudjátok, ahol a bukaséd is van!) Azóta ontja a kislemezeket és szereti őt a techno/house világ apraja-nagyja. Szeressétek most Ti is!

Fellépők:
THOMAS SCHUMACHER (Get Physical Music, DE)
Digishot (Mango & Gattio)

Nigel Snorter (Hairy)
Soulrise
Joe Bonez
Ster

Jönnél? Jelezd!
 http://www.facebook.com/event.php?eid=140665229312007 

BELÉPŐ: Elővételben, limitált számban 2000 HUF, a limitált elfogyta után egységesen 2500 HUF. Lányoknak 22 óráig a belépés ingyenes! Az elővételes jegyek szeptember 27-től kaphatók a Merlinben (V. Gerlóczy u. 4.)

NYERJ JEGYET:
Ha a Facebook profilunkon bejelölsz rajongónak, vagy már most is az vagy, páros jegyet vagy ingyen italokat nyerhetsz: 

 www.facebook.com/Hypnosis.Events

START 21:00

Linkek:

www.merlinbudapest.org



Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó