Pulzar

9th The Debut Birthday and Halloween Party flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

9th The Debut Birthday and Halloween Party @ Merlin Club

Fellépők
9th The Debut Birthday and Halloween PartyKét alkalom, két terem, 12 DJ! Az idén 9 éves DEBUT valóságos kis mini-fesztiválhangulattal ünnepli a születésnapját, ami ezúttal a misztikus ünnep, a Halloween éjszakájával is egybeesik.Merlin Club
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

9th The Debut Birthday and Halloween Party @ Merlin Club

Két alkalom, két terem, 12 DJ! Az idén 9 éves DEBUT valóságos kis mini-fesztiválhangulattal ünnepli a születésnapját, ami ezúttal a misztikus ünnep, a Halloween éjszakájával is egybeesik.

 Élmény- és eseménydús mulatozásnak ígérkezik ez a DEBUT Night: tortát vágunk és töklámpást gyújtunk, maszkot húzunk, és alkonyattól pirkadatig táncolunk!

 
Kilenc hosszú éve számíthatunk a DEBUT-re üzembiztosan, ha igényes elektronikus zenei rendezvényre vágyunk. Ezek a partik az elmúlt közel egy évtized alatt szinte beitták magukat a bőrünk alá, a vérünkké váltak. A DEBUT bebizonyította, hogy nem számít hely és idő, gazdasági helyzet vagy egyéb körülmény, ha valamit jól csinálnak, az életképes, sőt sikeres. A fantasztikus hangulatú partik történetében számtalan helyszín és neves hazai illetve nemzetközi művész szerepelt eddig.
 
A DEBUT mostanra márkanév lett, melynek védjegye a minőség mellett a változatosság és a remek társaság. 2010. október 31-én lesz hát mit megünnepelni. A fellépők sora és a helyszín ehhez méltóan került kiválasztásra…
A fővárosi Gerlóczy utcai MERLIN a hazai underground melegágyává avanzsált az elmúlt időszakban. Az idei szezont kicsinosítva, felújítva, átalakítva kezdte, ami rá is fért, hiszen az előző idényben sok-sok ezer lelkes-táncos láb rúgta fel a port és a konvenciókat a falai között…
 
A Merlin két termében most a DEBUT szülinap és Halloween fellépői töltik be a teret a legjobb és legaktuálisabb muzsikákkal. A DEBUT ARENA DJ-pultja mögött szembe találhatjuk magunkat a két rezidenssel, a folyton világot járó Add2Baskettel és az örök Debutös Garay-val, majd az izgalmakat fokozandó, a vendégek folyamatos back 2 backezésbe fognak. Az ős-Hairy lovag, Beta a Debut csapat Zee-jével, az I Love Deep és Hairy színeiben érkező Nigel Snorter a másik Hairy-s bajtárssal, Andréval, míg a Debut-tag és BDC-alapító Rizkid és Kormix egymással csap össze, hogy felváltva pakolva a korongokat egy emlékezetes zenei párbajban nyerje el a közönség szívét.
 
SYNTHETIC BAR négyes fogata adja majd mindehhez a kellően pozitív ellenpólust. A mostanra minden túlzás nélkül sztárként ünnepelt Yvel & Tristanduó, a No Talking-alapító szintén híres kedvenc, Mannel, valamint Aromatic és World Junkie tartja életben a kedv és a képzelet szárnyalását.
 
The DEBUT és a MERLIN közös kezdeményezéseként a belépőkből befolyó összeg 15%-a felajánlásra kerül a vörösiszap károsultjainak megsegítésére. Emellett az est folyamán 500 Ft-os támogatói jegy is kapható lesz, melynek teljes összegét szintén a szerencsétlenül járt emberek kapják majd meg.

1031 The Debut Birthday and Halloween party

Merlin Club

Garay , Add 2 Basket, Zee, Beta, Andre, Nigel Snorter, Rizkid & Kormix

Yvel and Tristan, Mannel, Aromatic, World Junkie

Belépő: 2000 ft

Cím:1054. V. Gerlóczy utca 4


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó