Pulzar

Belépő
Mindenkinek990 Ft

Partyajánló

Jay Lumen a GU sztárja szombaton a vendég Szolnokon @ Stock Pub - Szolnok

Fellépők
Dátum 2009. február 21.
Helyszín Stock Pub - Szolnok, Szolnok
Stílus House, Progressive House
Jay Lumen a GU sztárja szombaton a vendég SzolnokonA lassan 10 éve üzemelő Stock American Bar falai közt kerül megrendezésre a Misson következő rendezvénye. Nic Kayes, aki a jászberényi Meeting & Misson partyk rezidense Szolnokon Christian Welt társával szervezi és vezényli a Mission partykat.Stock Pub - Szolnok

Jay Lumen a GU sztárja szombaton a vendég Szolnokon @ Stock Pub - Szolnok

A lassan 10 éve üzemelő Stock American Bar falai közt kerül megrendezésre a Misson következő rendezvénye. Nic Kayes, aki a jászberényi Meeting & Misson partyk rezidense Szolnokon Christian Welt társával szervezi és vezényli a Mission partykat.

Nic Kayes, Alex Dean és Subway mellett a messze földön híres Jay Lumen is a lejátszók mögé lép. Jay eddigi karrierje során olyan legendás kiadóknál jelentette meg szerzeményeit, mint a  Global Underground, Baroque, Whoop! vagy a legújabb hír, hogy az Audio Therapy is kivetette hálóját a magyar művészre. Kétség kívül a Global Underground a legnagyobb dobás az eddigi életében már csak azért is ,mert olyan művészek közé csatlakozott, mint Sasha, Darren Emerson vagy épp Nick Warren.

Jay körbeutazta már a fél világot és február 21-én szombaton a szolnoki közönséget hódítja meg tervei szerint.

 

Line up:

Jay Lumen

Nic Kayes

Alex Dean

Subway

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó