Pulzar


Kövess minket!

Cikk

Létrehozva 2010-09-26
Stílus House, Dance
    0,00
  • Értékelés

Jay Lumen világsztárokkal turnézik.

Jay Lumen közösen turnézik a két világsztárral Joris Voornnal és Sebastien Legerrel.

A turné két idei állomása először a holland Amsterdam Dance Event, majd a DDays Winter Fest 2010 lesz Luxemburgban.
Jay Lumen folyamatosan ontja magából a toplistás sikerdalokat és remixeket, emellett pedig megállás nélkül turnézik mind a hazai mind a külföldi klubokban. Nem véletlen, hogy immár a legnagyobb nevek is felfigyeltek sikereire és ők keresik meg őt akár közös dalszerzésre felkérve, akár fellépések kapcsán.
Ez ezúttal sem volt másképp. Jay Lumenre ezúttal a Mistakes Music menedzsmentje figyelt fel, melyet Sebastien Leger jegyez. A megkeresés célja az volt, hogy megtalálják legmegfelelőbb és leginkább szárnyaló új generációs DJ-t, aki a Mistake labelnightokon új felfedezettként léphet fel Joris Voorn és Sebastien mellett.
Óriási szenzáció, hogy a választás kis hazánk Jay Lumenjére esett, hiszen ebből a régióból nagyon ritkán kap bárki is ilyen, vagy ehhez hasonló lehetőséget. Persze a Mistakes labelnightokhoz az is köti Jayt, hogy még az idei évben megjelenik a kiadónál egy EP-vel, mely nem kis sikerre tarthat számot, tekintetbe véve mind a kiadót, mind Jay eddigi eredményeit. A címkénél nem mellékesen olyan művészek jegyeznek dalokat, mint Popof, Lutzenkirchen, Ramon Rapia, vagy maga Sebastien Leger. Ezek után immár két okból is jogos, hogy Jayre esett a választás.
A turné két idei állomása először az októberi Amsterdam Dance Event lesz, melyen minden évben több 10ezer látogató fordul meg és amely immár az elektronikus zene európai Mekkája. Itt a Love Land speciális rendezvényén fog játszani, ahol Joris és Sebastien mellett fellép még, Uto Karem, Egbert,a Secret Cinema, vagy DJ Remy. Majd a DDays Winter Fest 2010 következik Luxemburgban, mely a legendás Jos Haupert Stadionban kerül megrendezésre decemberben.
Persze Jay a két party között is folyamatosan turnézik. Bulijait megtalálhatjátok az aktuális plakátokon.
Jay Lumen tehát sokadszorra ismét megmutatja, hogy Magyarországról is meg lehet hódítani a nemzetközi táncparketteket és egy hazánk fia is képes betörni és maradandót alkotni a nemzetközi elektronikus zene színterén.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó