Pulzar

Partyajánló

Az ezerarcú jóságos ördögfióka - Alex Kenji @ Sing Sing, Szeged

Fellépők
Dátum 2009. április 3.
Helyszín Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon
Stílus House
Az ezerarcú jóságos ördögfióka - Alex KenjiYoshie Chandler, Combo, Green Sugar, HouseLovers, D.L.D., Orange Love, Kaiko, Itchy Bit, és még sorolhatnánk, hány álnéven zökkentett már ki minket az elmúlt 10 évben az unalmas, végtelenségig ismételt ütemek egymásutánjából a még csak 28 éves Alessandro Bacci, vagy legutóbbi nevén: Alex Kenji!Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: winters vinszent éhes Edhel
összes résztvevő megtekintése

Az ezerarcú jóságos ördögfióka - Alex Kenji @ Sing Sing, Szeged

Yoshie Chandler, Combo, Green Sugar, HouseLovers, D.L.D., Orange Love, Kaiko, Itchy Bit, és még sorolhatnánk, hány álnéven zökkentett már ki minket az elmúlt 10 évben az unalmas, végtelenségig ismételt ütemek egymásutánjából a még csak 28 éves Alessandro Bacci, vagy legutóbbi nevén: Alex Kenji!

Zenéi kivétel nélkül meghódítják a világ DJ-it és partiarcait. Hallhattuk már őt a Pete Tong féle híres BBC Radio1 Essential Mixben, de rendszeresen feltűnik a DMC amerikai House Chartján is. Népes rajongótáborát olyan prominens szakmai ikonok gyarapítják, mint pl. a már említett Pete Tong, JUSTICE, Kaskade, Sharam (Deep Dish), Tocadisco, David Piccioni, Jason Nevins, Hernan Cattaneo, Joe T Vannelli, Chris Lake, BSOD, John Dahlback, Inpetto, Jean Claude Ades, Demi, Omid 16b, Desyin Masiello, Joachim Garraud, Lee Cabrera, Cirez D, Jon Gurd… Persze ezt a felsorolást is lehetne folytatnia végtelenségig. Sokakban felmerül a gondolat: no persze, messziről jött ember akkorát kamuzhat, amekkorát csak akar. E kétkedőknek különösen ajánlott ellátogatni az ország egyik legszebb klubjába, a szegedi Sing Singbe április 3-án pénteken, ugyanis akkor és ott először bizonyít élőben Alex Kenji nekünk, azaz a magyar közönségnek!!!
 
A hazai körítés is legalább akkora durranás lesz, hiszen két nemzetközi sztárnak számító magyar DJ és producer vállalta a házigazda szerepét a partin: Tommyboy és Jay Lumen, személyesen.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó