Pulzar

Partyajánló

Renaissance Hungary @ Sing Sing, Szeged

Fellépők
Dátum 2008. július 11.
Helyszín Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon
Stílus Hip-hop
Renaissance HungaryJúlius 11-én az ország egyik legszínvonalasabb, legmodernebb szuperklubjába, a szegedi Sing Singbe érkezik a Renaissance Hungary album lemezbemutató turnéja! Sing Sing, Szeged, 6721, Mars tér, 'C' pavilon

Renaissance Hungary @ Sing Sing, Szeged

Július 11-én az ország egyik legszínvonalasabb, legmodernebb szuperklubjába, a szegedi Sing Singbe érkezik a Renaissance Hungary album lemezbemutató turnéja!
A Tisza-parti város messze földön híres élénk kulturális és könnyűzenei életéről. Egyeteme révén több tudományágban is öregbítette kis hazánk hírnevét szerte a világban, nagynevű tudósokat nevelve ki falai között. Nem véletlen tehát, hogy az itteni dance szcéna is igen fogékony a minőségi újdonságokra. Nem is kívánhatnánk ennél impozánsabb és méltóbb környezetet ehhez a partihoz!

A Chriss által összeállított lemez máris minden fórumon a legnagyobb elismerésben részesül. Chriss ezzel a kiadvánnyal visszavonhatatlanul a világ élvonalába került, hiszen a neves brit labelnél olyanok után készíthetett mixalbumot, mint John Digweed, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Anthony Pappa vagy a fiatalabbak közül James Zabiela és Nic Fanciulli. A már több éve sikerrel futó Foundation Records és a most indult C-Audio Records tulajdonosa, a Quasar formáció alapítója több kiváló mix CD-t is kiadott a kezei közül. A mostanival új vizekre evez, hisz a lemezen a deep house stílus a meghatározó, abból is a legjobb jelenkori felvételek kerültek fel a kompilációra.

Július 11-én Chriss mellett fellép még a Truesounds csapat feje, a Monitor című (Justmusic.Fm) rádiós műsor társ-műsorvezetője, Dandy, továbbá a The Pressure projekt atyja, Surprise is!

Fontos tudnivaló, hogy az album kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a turnéállomásokon lehet hozzájutni. Érdemes időben érkezni, hiszen az első 300 vendég ajándékba kapja a Burn Presents: Renaissance Hungary mixed by Chriss of The Quasar CD-t!


 


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó