Pulzar

Technokunst presents Tommy Four Seven (UK) flyer

Partyajánló

Technokunst presents Tommy Four Seven (UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 17.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno
Technokunst presents Tommy Four Seven (UK)Sokan 2011 legjobb bulijaként emlegetik, és vannak, akik számára „csupán” az eddigi legjobb Technokunst volt, de egy biztos: akinek tavaly augusztus huszadikán sikerült bejutnia a Hajó zsúfolásig tömött koncerttermébe, az egész életében mosolyogva/bólogatva fog emlékezni arra az éjszakára! Vendégünk szettje nagyobbat szólt, mint a tűzijáték, a közönség egy emberként tombolt kora reggelig, mi pedig úgy gondoltuk, hogy Budapest semmiképpen nem úszhatja meg egy második dózis nélkül, így idén augusztusban a Technokunst vendége ismét Tommy Four Seven!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Technokunst presents Tommy Four Seven (UK) @ A38, Budapest

Sokan 2011 legjobb bulijaként emlegetik, és vannak, akik számára „csupán” az eddigi legjobb Technokunst volt, de egy biztos: akinek tavaly augusztus huszadikán sikerült bejutnia a Hajó zsúfolásig tömött koncerttermébe, az egész életében mosolyogva/bólogatva fog emlékezni arra az éjszakára! Vendégünk szettje nagyobbat szólt, mint a tűzijáték, a közönség egy emberként tombolt kora reggelig, mi pedig úgy gondoltuk, hogy Budapest semmiképpen nem úszhatja meg egy második dózis nélkül, így idén augusztusban a Technokunst vendége ismét Tommy Four Seven!

 

Nem véletlenül duplázunk. Tommy Four Seven egy pár éve pofátlanul fiatalon, a semmiből előbukkanva vette le lábáról először a CLR-főnök Chris Liebinget (azóta is munka- és producertársak), majd a világ legnagyobb technoklubjait és fesztiváljait, 2011-ben megjelent, Primate (Főemlős) című debütalbumával pedig végleg világuralomra tört. A világ pedig egyáltalán nem ellenkezik, sőt: Tommy Four Seven jelenleg keresettebb, mint valaha, legyen szó az amszterdami Melkwegről, a berlini Berghainról, vagy olyan fesztiválokról, mint akár az Audioriver vagy a Solar. Ez pedig egyáltalán nem meglepő, hiszen hősünk profi hangdizájnerként nemcsak a kompromisszummentes minőségre figyel, hanem arra is, hogy zenéjén keresztül saját világába is becsalogassa közönségét: elképesztően dinamikus, elemi erejű szettjei egyszerre tánctér-rengető audio-bombák, rideg, gépies tájképek, és minden ütemükkel a bennünk élő főemlős ösztöneit ébresztgetik - a hatást leírni nehéz, élőben átélni viszont annál inkább ajánlott!

Erre ismét lehetőségetek nyílik az A38 Hajón augusztus 17-én, ahol a Kiégő Izzók víziói között Tommy Four Sevennel, Isuval és Dorkával megpróbáljuk majd túlszárnyalni a tavalyi év egyik leglegendásabb partiját!

2012.08.17 

A38

Technokunst presents Tommy Four Seven (UK), Isu, Dork, Látvány: Kiégő Izzók

Line-up:

Tommy Four Seven (CLR - UK)

Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)

Dork (Technokunst - HU)

Látvány: Kiégő Izzók

Jegyár elővételben: 1700 Ft

Jegyár az esemény napján 00:00 óráig: 2000 Ft

Jegyár az esemény napján 00:00 órától: 2500 Ft

Elővétel: A38, Aktrecords

www.facebook.com/​technokunst

www.a38.hu

www.tommyfourseven.com

www.clr.net





www.minimalheadz.hu

www.aktrecords.hu

www.minimalmusic.hu

www.licktheclick.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó