Pulzar

CikkFriss

Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

Létrehozva 2015-01-28
  0,00

Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

SanFranciscoBeat, ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri illetve filmes munkáival.

Az utolsó videós munkája,  a RoadMovie óta, több mint másfél év telt el, de ez az időszak nem telt tétlenül, hiszen  máris itt az új videoklip, melynek rendezéséért és zenéjéért is ő a felelős. A Magyar techno szcéna egyik kiemelkedő alakjának új szerzeménye, "NIGHTFALL"  a napokban  került fel a YouTubra,  egy a tőle már megszokott sajátos képi világgal és mondanivalóval. A klip érdekessége, hogy a kora ősszel leforgatott nyersanyag az utómunkának köszönhetően, nem megszokott képi világot tár elénk, és hangulatában sötét, fakó világba kalauzol minket.

A vizuális élményt erősen  lüktető, dinamikus basszusok, feszes de még is könnyed dallamos zene teszi teljessé. Az üzenet csupán annyi, hogy minden nagy döntés nehéz,  de olykor a hosszas tanakodás és végeláthatatlan keresés a célhoz vezet.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik valami újat keresnek, akik szeretnek együtt élni a képi élménnyel és közben élvezik a minőségi elektronikus zenét.

Nézd meg a videót itt: https://www.youtube.com/watch?v=FQ0Q5VE_EBg&list=UU4XbsjKMwhTD1w6GH24EUNQ

www.facebook.com/sanfranciscobeat

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

  Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra. Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó