Pulzar

Cikk

Nem nyit ki többé

Létrehozva 2006. május 4.
Stílus Progressive House, House
    0.00

Nem nyit ki többé

A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.

Ha minden két hétben itt pörögtél, ha már hónapok, vagy évek óta nem jártál "otthon", az utolsó tánc még jár Neked! A finálé legyen a honi legjobbaké. Azoké a rezidenseké, akik az elmúlt években a legjobban megtáncoltattak bennünket. Chriss, Kühl, Pöli, SurPrise, Dandy és BlackMan számára fel van adva a lecke. Utoljára léphetnek a Home közönsége elé, és ez minden bizonnyal borzongató feladat. A kihívás lényege egy örökérvényű, grandiózus élmény muzikális életre keltése. Ahogy azt a Home megérdemli. Veletek a táncparketten, időtlen mámorban úszva, míg csak eljön az utolsó reggel.

Archív partyajánlók

Ajánlott letöltések

  • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

    Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó