Pulzar

CikkFriss

Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

Létrehozva 2009-07-16
Stílus House
    0,00

Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.

Hazánk két ismert DJ / Producere összefogott, hogy megalkosson egy vadonatúj mixsorozatot, amely ráadásul vonzó tartalma mellett egy igazán vonzó és jól csengő elnevezést kapott. Az elnevezés azonban nem véletlen, hiszen a régi idők party hangulatát próbálja meg mix köntösben átadni. A két lemezlovas már régóta a hazai elitet képviselik és most kezdtek el nemzetközileg is egyre nagyobb sikerre szert tenni. Chriss nem csak a pultok mögött, hanem a zeneszerkesztő progik mellett is képes nagyot alkotni, hiszen amellett, hogy Quasar néven a Global Underground-nál is kiadvánnyal büszkélkedhet, olyan előadók mellett lépett fel karriere során, mint például John Digweed, Sasha csak, hogy a legnagyobbakat említsük.
 
A Foundation Records, valamint a Cre8tion kiadók tulajdonosaként pedig szintén hasonló mértékű sikereket könyvelhet el. Természetesen Pöli is a hazai elit méltó tagja, hiszen két évtizedes karriere alatt olyan klubokban volt rezidens, mint a Club Koronában, vagy éppen az egykori Home Clubban. Emellett olyan nagy nevek mellett játszhatott, mint James Holden, James Zabiela, Hernan Cattaneo, vagy éppen a Deep Dish. Kettőjük munkájának gyümölcse a Deja Vu mix széria lett, amelyet most egy lemezbemutató keretein belül is megismertetnek a közönséggel, amely augusztus 7-én kerül megrendezésre Gödöllőn, a Babatvölgyi horgász tónál.
 
Az este folyamán a klasszikus hanganyagoké lesz majd a főszerep, amelyet a két előadó mellett Dandy, Yvel & Tristan, Dave Van N, valamint Surprise is prezentál. Open Air partyról lévén szó, a hangulat biztosan fantasztikus lesz! Augusztus 7-én tehát DEJA VU lemezbemutató party Gödöllőn, a Babatvölgyi horgász tónál!    
 
 
(a.r.c.pr)

Még több Friss

Ajánlott letöltések

  • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

    Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó