Pulzar

Hypnosis bemutatja: 9b0 ’error’ lemezbemutató flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Hypnosis bemutatja: 9b0 ’error’ lemezbemutató @ Pálmaház Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 29.
Helyszín Pálmaház Cafe, Budapest, Széchényi Fürdő teteje
Stílus Dub, Minimal
Hypnosis bemutatja: 9b0 ’error’ lemezbemutatóPremieren az első nagylemez 9b0-tólPálmaház Cafe, Budapest, Széchényi Fürdő teteje
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: gpbandi
összes résztvevő megtekintése

Hypnosis bemutatja: 9b0 ’error’ lemezbemutató @ Pálmaház Cafe, Budapest

Premieren az első nagylemez 9b0-tól

Október 29-én a hazai glitch-es electronika, hiphop és breaks űttörője, a rejtélyes 9b0 végre a világ elé tárja két évig csiszolt első nagylemezét a Széchenyi Fürdőben megbúvó Pálmaházban. Masszív katódsugárcsöves vizuál, orrcimparezgető basszusok, Crimson warmup, Headshotboyz levezetés a liveact két felén!
„Csodás napok jönnek, szárba szökken a zaj, barna hangot fúj az október. A hegyi ember lehoz egy pakkot, orkándzsekijét csapkodja a szél. Filmzene, bábszínházas hangjáték, sziklányi basszus, mély terű szónika, elementáris glitch horgad fel testéből. Madarat fog majd mindenki, ha kellően mélyen néz izzójának inverz fényébe. Rozzantnak álcázott muri ez: magasztos zongorával, esetlen zsenialitással nyakon öntött melankólia. Bájos förmetegségét nem érteni, hanem érezni kell. Asszimetria, bontás-építés, mikro világok kitárulása. 9b0 bemutatja első gyári hibás albumát, a lény neve 'error'. Körötte buja, organikus elektronika. Járunk?” – zengi gyanúsan a flyer, miközben verseny indult a legelrontottabb fotó készítőinek:
Készíts fotót egy 9b0 szórólappal (ami már terjed szerte a városban), vagy egy error feliratú cetlivel. Legyen furcsa vagy hibás a végeredmény, csak ennyi a cél! Ha még te is szerepelsz a művön, az bónusz pont. Posztold 9b0 bulijának facebook oldalára a képet, taggeld magad rajta, majd bökj az attend-re! Itt a link: http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=118289341560068
 
A versenyzők közül maga 9b0 fog választani egy nyertest: a legfurább fotó/videó készítője kap két ajándék jegyet az október 29-i megászi lemezelrontó koncertre (első randira kiváló lesz), ihat 3000 Forintért, kap egy kópiát az új albumból errordrive-on. Jó, mi?
Nem árulunk el titkot, azokat fogjuk preferálni, melyek az "error in life" szlogenre reflektálnak valahogyan. Bármilyen technikát használhatsz, lehetsz egyszerűen csak kreatív vagy béna is. A célvonalon október 27-én húzzuk át a nyertest. Ronts egy fotót Nájnbíónak! 
Fellépők:
9b0 live - "error"
Crimson
Headshotboyz
 
Vizuál: Mr & Mrs Error
 
Jönnél? Jelezd!
http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=118289341560068  
 
BELÉPŐ: 1000 Ft csak a helyszínen
 
NYERJ JEGYET:
Info itt: http:/​/​www.facebook.com/​note.php?saved&&note_id=10150101832142678&id=70572921292
 
START 22:00
 
Linkek:
www.9stuff0.com
www.soundcloud.com/9b0
www.facebook.com/9b0music
www.hypnosis.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

    Strictly the best in Dubstep Music 24/7

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó