Pulzar

Partyajánló

Hypnosis: barokos túlzás este @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 25.
Helyszín Mokka Cuka, Budapest
Stílus Techno, Breakbeat
Hypnosis: barokos túlzás esteA spanyol Peter Paul erős tech-funk töltetű breakjeivel tört be a nemzetközi sodorba, ezzel az összetéveszthetetlen hangzással járul most a Mokka Cukába látogatók elé.Mokka Cuka

Hypnosis: barokos túlzás este @ Mokka Cuka

A spanyol Peter Paul erős tech-funk töltetű breakjeivel tört be a nemzetközi sodorba, ezzel az összetéveszthetetlen hangzással járul most a Mokka Cukába látogatók elé.

Spanyolország autonóm déli tartományában, Andalúziában nevelkedő Pedro Pablo Perez a helyi törtzenei színtér egyik előfutára. Huszonévesen zenekart indított, mely techno és breakbeat ihletésű élő produkciójával az ott híresen óriási tömegeket vonzó rave-ek színpadait is ügyesen bevette. Pedro dallamos neve dacára - tucatnyi tequila nyomán – merészebben alliterált: megszületett Peter Paul, a zsigerileg ható barokkos tech-funk renegát. Zenéjét a pszichedelikus díszítettség, monumentalitás, hajótülkölő csapatás és féktelen dinamika jellemzi. Hírnevét saját kiadóján, az N-Mity Recordson keresztül, valamint számos tv-szereplésén és persze a helyi monstre eseményeken szerezte. Nem véletlen, hogy 2005-ös Cristalline című dala már Meat Katie kiadóján, a Lot49-en kapott méltó helyet, melyet idén a savas Reverendo követett. Ezen estén a kék agavé párlatát szürcsöli a nép, a jelszó pedig “rátevés!”...

Nyerj ajándék italkuponokat! > www.breakbeat.hu

Informálódj:

www.peterpaulsound.com // hypnosis.breakbeat.hu // www.breakbeat.hu

A rendezvény ingyenes! Free admission!

Időpont: 2006.08.25. péntek // Date: Friday, 25. August, 2006.

Játékidő//Doortimes: 22:00-05:00

Hely//Address: Mokka Cuka! Budapest, Hajógyári-sziget, a K-hídon túl.

Megközelítés // Approach:

Gyalog: a Szentendrei HÉV-vel a Filatorigát megállóig, onnan a szokásos fesztivál-bejáró vasúti hídon át gyalog 5 perc. // By public transportation: take the suburban railway (HÉV) from Batthyány square to Filatorigát. Then 5 mins walk onto the Hajógyári island.

Ajánlott lemezek

  • Discosa feat. Armiger - SEE YOUR EYES

    A Discosa feat. Armiger” formáció nemrég készítette el bemutatkozó kislemezét amely a „See your eyes” címet viseli. A lemez a CLS Records gondozásában fog megjelenni digitális kiadványként.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó