Pulzar

Partyajánló

Lick the Click! limited w/ JACKMATE Live @ Mokka Cuka

Dátum 2008. július 26.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Lick the Click! limited w/ JACKMATE Live A Lick the Click! háromrészes nyári kertiparti-sorozatának júliusi kiválasztottja, Michel Baumann 26-án egyenesen ¬Stuttgartból pottyan közénk, hogy egy kézen meg sem számolható projektjei felé irányuló tehetségének Jackmate-nyi darabját ¬megmutathassa számunkra a MokkaCukában. Mokka Cuka

Lick the Click! limited w/ JACKMATE Live @ Mokka Cuka

A Lick the Click! háromrészes nyári kertiparti-sorozatának júliusi kiválasztottja, Michel Baumann 26-án egyenesen ¬Stuttgartból pottyan közénk, hogy egy kézen meg sem számolható projektjei felé irányuló tehetségének Jackmate-nyi darabját ¬megmutathassa számunkra a MokkaCukában.

A kis Michel első lemezét éppen harmincöt éve, 1973-ban kapta, s ez az eset épp annyira kerítette hatalmába, hogy 1987-ben már hivatalosan is kiváló hip-hop DJ-ként tartsák számon. 1992-ben manapság a Freundeskreis-ból ismerős nevű Maximilian Herre-rel alapítja meg Agit Jazz nevű hip-hop formációját. Még ezt megelőzően fertőzi meg chicagoi fűszerezésű house-szal Larry Heard és Lil Louis muzsikája. 1996-ban jelenik meg első saját lemeze Jackmate-ként, a Hot Wax a frankfurti STIR15 címke alatt. A Jackmate melletti másik ­fő-alteregója, a Soulphiction a kevésbé tánc-orientáltabb, gondolkodósabb irányzatot veszi górcső alá. Michel Baumannként a !K7-ön, a Pulveren illetve a Moon Harbouron jelent meg zenéje. Nik Reiffal és Benjamin Nietennel a zseniális Manmade Science triót alkotja, Suzana Rozkosny munkáit pedig rendszeresen producereli. Első kiadói címkéjét, a Philpotot 2000-ben alapítja, 2005-ben pedig létrehozza ennek kistestvérét, a Phil_e-t. Zeneíráskor olyan nevek inspirálják, mint Larry Heard, Prince, Liaisons Dangereuses, J-Dilla, vagy Madlib. ­Tehát tessék felkészülni július 26-ára, a MokkaCukában Jackmate live-ja mellett Crimson, Chrom és Isu szettje ad sakk-mattot a netán ­kételkedő füleknek, természetesen ingyen.

MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.

Utolsó HÉV a Batthyány térről 23:30-kor indul, a Filatorigátnál kell leszállni.
Első HÉV a Filatorgáttól a Batthyány tér felé 4:12, 4:42, 5:02 órakor indul.
Főtaxi: 2-222-222 | info@mokkacuka.hu | +36-1/242-17-17 | +36-30/488-87-77


Időpont:
2008. július 26. szombat

A buli neve:
Lick the Click! limited w/ JACKMATE Live

Line-up:
JACKMATE aka SoulPhiction Live
Isu • Crimson • Chrom


Helyszín:
MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.
 


Előadó:
http:/​/​myspace.com/​jackmateakasoulphiction
http:/​/​www.discogs.com/​artist/​JackmatePromóter:
http:/​/​licktheclick.hu

http:/​/​myspace.com/​licktheclickbudapest

http:/​/​minimalmusic.hu


Klub:
http:/​/​mokkacuka.com
http:/​/​myspace.com/​mokkacuka

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó