Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2009. június 30.-ig1 000 Ft
Elővételben 2009. július 10.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Therapy Sessions Budapest @ Mokka Cuka

Therapy Sessions Budapest @ Mokka Cuka

Limewax, Audio, Counterstrike, Mastif, Mystification, Numek

Therapy Sessions Budapest

2009. július 11., szombat

Mokka Cuka

 

Belépő: júni 22-től júni 30-ig 1000 HUF, júli 1-től júli 11-ig 1500 HUF, a helyszínen 2000 HUF

 

Elővétel: Subvibe, Nyugati nonstop, Ticketportal

A Ticketportálnál a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek.

 

Line up

Limewax (Freak, Tech Freaks - NL)

Audio (Freak- UK)

Counterstrike (Algorythm - ZA)

Mastif (Bladerunnaz, Black Hoe)

Numek (Black Hoe, Mindsaw)

Mystification (Black Hoe, Manticore)

 

Therapy Sessions Budapest: Audio, Counterstrike, Limewax

 

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.

A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról.

Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét. A Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Bécsig, és 2007. óta Budapesten is.

Az idei második Therapy különlegessége, hogy ezúttal a szabad ég alatt, a Mokka Cukában büntet majd Audio, Counterstrike és Limewax, valamint a magyarok Mastif, Numek és Mystification.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó