Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Mokka Breakz pres. Evil Nine @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. június 13.
Helyszín Mokka Cuka, Budapest
Stílus House, Tech-house, Electro, Techno,
Indie
Mokka Breakz pres. Evil Nine"A rémtörténetekhez kapcsolt jellegzetes szintetizátorhangzáshoz a zombitoborzó szónikus bájitalba kellett még egy kis koszos, punkos basszushangzás"Mokka Cuka

Mokka Breakz pres. Evil Nine @ Mokka Cuka

"A rémtörténetekhez kapcsolt jellegzetes szintetizátorhangzáshoz a zombitoborzó szónikus bájitalba kellett még egy kis koszos, punkos basszushangzás"

Mokka Breakz pres. Evil Nine

2009. június 13., szombat

Mokka Cuka (Hajógyári sziget)

 

Belépő: 1000 HUF

 

Line up

Evil Nine (Marine Parade - UK)

Palotai (Tilos)

TB Gon

Bergi (Monkey6)

 

http:/​/​www.marineparade.co.uk/​artists/​evil-nine/​

http:/​/​www.evilnine.net/​

 

Evil Nine (Marine Parade - UK)

 

A robotok ura kétségtelenül a Daft Punk a zenében, így az Evil Nine kettőse az élőhalottakból toborzott magának zombihadsereget tavaly megjelent They Live albumával. Az Adam Freeland igazgatta Marine Parade húzóneveinek második albuma a horrofilmek iránti rajongásuk jegyében készült, elsősorban a 80-as évek amerikai és olasz klasszikusainak zenéje hatott inspirálóan a duóra. John Carpenter és az olasz horrorfilm zeneszerző rockcsapat, a Goblin – akiknek műveiből a Justice is igen erősen „kölcsönzött”, lásd a Phantom-ot – neveit említi fő hatásként Tom és Pat, a két kilences.

A rémtörténetekhez kapcsolt jellegzetes szintetizátorhangzáshoz a zombitoborzó szónikus bájitalba kellett még egy kis koszos, punkos basszushangzás, megállíthatatlanul masírozó dobok és a klipek tanulsága szerint ennyi elég is, hogy a tetszhalott létből újra életre keljenek az önmagát kivégző breakbeat unalomba fulladt hívei.  

A páros a They Live elkészítéséhez segítőket is toborzott, akik elsősorban hangjukkal támogatták az Evil Nine-t a lemezen. Az előző albumon az Aesop Rock közreműködésével felvett Crooked sikere után nem lehetett kérdéses, hogy ebből a nyerő formulából még többet ki lehet hozni, így született meg az All The Cash, amelyben az USA egyik leginnovatívabb rappere, a Def Jux-ot irányító El-P mondja a magáét, és amelyet a nyugati parti újhullámos hip hop hősei, a Glitch Mob remixelt.

De a névsor itt nem ér véget, az IDM-hip hop híresség, Beans (Anti-Pop Consortium) fokozza a punkosan lüktető Set It Off királyságfaktorát az egekig, az Autokratz vokalistája újhullámos melankóliába burkolja énekével a The Wait-et. MC-ből sosem elég, az angol Toastie Taylor raggázik egyet a Dead Man Coming-ban, és hogy meglegyen az egyensúly, a páros által csak a női Danzig-ként emlegetett Emily Breeze metalizálja el az amúgy is rockosra vett Twist The Knife-ot.

A They Live tehát egy igazi szórakoztató zombi koktél, amelynek fogyasztása fejfájást ugyan nem okoz, de izomlázat a nyakban a bólogatástól és a lábakban az ugrálástól garantáltan.

 

Evil Nine mix for Discobelle

 

http:/​/​www.zshare.net/​audio/​5832273469620bfb/​

 

porriturre ( soulwax edit ) - mr oizo
the night - Evil nine
cheap and cheerful ( sebastian remix ) - the kills
the worm ( erol extended remix ) - zzt
icicles ( evil nine’s graveyard smash remix ) - Evil nine
the fact - zombie nation
landlines - shadow dancer
what now - alex metric
worried ( djedjotronic remix ) - birdy nam nam
the power - evil nine
under control ( evil nine’s graveyard smash remix ) - adam freeland
suckerpin ( feadz remix ) - modeselektor

 

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó