Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Belépő 2300-ig1 000 Ft

Partyajánló

Nathan Fake a Mokka Cukában @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 22.
Helyszín Mokka Cuka, Budapest
Stílus Minimal, Electro
Nathan Fake a Mokka Cukában2003 óta Nathan Fake neve megkerülhetetlenné vált az undergound elektronikában, hiszen korai Cutting Edge alkotásai alapjaiban határozták meg nem csak a formálódó minimal/electro stílusok, de az egész elektronikus zenei színtér alakulását.Mokka Cuka

Nathan Fake a Mokka Cukában @ Mokka Cuka

2003 óta Nathan Fake neve megkerülhetetlenné vált az undergound elektronikában, hiszen korai Cutting Edge alkotásai alapjaiban határozták meg nem csak a formálódó minimal/electro stílusok, de az egész elektronikus zenei színtér alakulását.
NVC presents: 
NATHAN FAKE LIVE! (Border Community – London „Angol zászló”) 
HARD ISLANDS ALBUM TOUR BUDAPEST 
MOKKA CUKA SZEZONZÁRÓ!
2009.08.22. SZOMBAT 
NATHAN FAKE LIVE! (Border Community) 
 
James Holdennel karöltve a Border Community zászlaja alatt a mai napig egyfajta ízlésformáló csapatként működnek. A „The Sky Was Pink” a maga idejében akkorát szólt, hogy azt talán csak az első Extrawelt megjelenéssel tudta a kiadó felülmúlni. Debüt albuma, a „Drowning In A Sea Of Love” és a 2007-es „You Are Here” Ep után Nathan most, 2009-ben bukkant fel újra második szerzői albumával, mely „Hard Islands” névre hallgat. A lemez újszerű hangzás- és ritmusvilágát a magyar közönség is élőben meghallgathatja az albumbemutató turné budapesti állomásán, ami a Mokka Cuka idei záróbulija is lesz egyben. Ezzel a bulival Petter és Fairmont után csapatunk lerója tartozását és elhozza a James Holden keze alatt munkálkodó „Border Trió” harmadik, egyben legnevesebb tagját, Nathan Fake-et. 
Crimson /LickTheClick!/
Sinko /NVC/
Subotage  /NVC/ 
2009.08.22. Szombat 
Mokka Cuka
Belépő: 23:00-ig 1000 Ft, Utána 1500 Ft (csak a helyszínen) 
Info: 
www.myspace.com/​nathancake
www.nathanfake.co.uk
www.bordercommunity.com 
http:/​/​nvc.hu
http:/​/​myspace.com/​novidracrew
http:/​/​mokkacuka.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • FreshHouse.FM

  24h House, Electro and More
 • FG DJ RADIO

  Francia
 • HouseTime

  24h Electro, House & More

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó