Pulzar

Veztax

A Techno-fan létezik, Veztax hirtelen reagált Szlovéniai elektronikus zenei színtérnek az eseményeire.

 Mint a legtöbb zeneimádó, nézőként kezdte, követve az események fejlődését egészen 1994 Decemberéig, amikor azt érezte, hogy itt az ideje hozzájárulni a saját gondolataival, lényével ehhez. Elkezdett partikat szervezni. Mindig kereste az új kihívásokat, Amszterdamba költözött három évre, hogy folytassa a promo partijait. Itt szintén szervezett egyéni partikat - most világhíres – szlovén Dj-kkel, mint Dj Umek, Dj Valentino Kanzyani és sokan mások.

 

1997-ben jutott két lemezlejátszóhoz. Ennek a bandának a neve volt az, hogy Vestax, ami ( az „s” betűt lecserélte „z”-re ) már egy jó Dj névnek hangzott. A pörgő rekordoktól vált igazán lelkessé és gyakori vendég Dj lett a Kranj-i Jazz Club-ban, Szlovéniában. Később egy évig volt a rezidense az U-Bahn Clubnak. Kombinálta a lenyűgözőségét a választékos vinyl-jeivel, a DJ készségei európai klubokon keresztül kövezték ki az útját (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Ausztria, Hollandia, Írország, Spanyolország, , stb) .

 

Játszott világhírű DJ-kkel DJ Umeket beleértve Luke Slater, DJ Rush, Damon Wild, Jeff Mills, Blue Peter, Misjah, Valentino Kanzyani, Jesco Schuck, Miss Yetti stb. Ő Dj-skedett minden nagyobb partin (Szlovéniában). A megmaradó kiváló partikon, mint alkotó és szervező egymagában vett részt, olyan találkozóhelyeken, mint a Fort Bourgignont (Horvátország), Underground Connection (MB), Contrast (Unec), stb. Jobban szereti a klubok meghittségét (amelyik 500 embernél többet nem tud befogadni) mint a nagy ráktárépület látványosságát, mindazonáltal a helyek választása nem tesz különbséget a játékában. Hisz a set-jeiben, amik Tribal Technot tartalmaznak egy kis Tech-House-os közjátékkal ízesítve, legjobb dolgozni a kisebb klubközönségekkel lehet. Ilyen környezetben tud csinálni egy eredetibb kapcsolatot az emberekkel.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó