Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft
Elővételben 2005-12-30-ig4 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz New Years Eve @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-12-31
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz New Years EveImmár 2001. óta hagyomány, hogy a szilveszteri drum and bass-t a Bladerunnaz szállítja. Idén december 31-én sem lesz ez másként, a helyszín ezúttal a Citadella, a sztárvendégek pedig a a keményvonalas Bad Company UK, a bohóckodós Twisted Individual és a mindig kiválóan válogató DJ Lee.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Bladerunnaz New Years Eve @ Citadella, Budapest

Immár 2001. óta hagyomány, hogy a szilveszteri drum and bass-t a Bladerunnaz szállítja. Idén december 31-én sem lesz ez másként, a helyszín ezúttal a Citadella, a sztárvendégek pedig a a keményvonalas Bad Company UK, a bohóckodós Twisted Individual és a mindig kiválóan válogató DJ Lee.

Mellettük három helyszínen a magyar drum and bass színtér seregnyi DJ-je lép majd fel, a Bladerunnaz, a Tactile, a Mindscape, az ImpulseCreator vagy a Tilos és a Töréspont rádió színeiben.

Ezen az estén aki szereti a drum and bass-t biztosan talál magának megfelelőt, hiszen a felhozatal lefedi a stílus minden ágát. A csipőriszálós liquid-től a legzúzósabb szetten át az oldskool jungle-ig minden megtalálható lesz, ami csak a dnb fanatikusoknak kellhet.

Bladerunnaz New Years Eve
Citadella, 2005. december 31.
Belépõ: 4000 / 5000 HUF
Elõvétel: Subvibe, Deep, TranceWave

line up: Bad Company UK, Twisted Individual, DJ Lee
Palotai, Bal, Stealth, Sizenine, SKC, Chris.su, Bratwa, Longman, Safair, Mindscape, Matt-U, Dis, IB, Madd, Mentalien, Impact, Statik, Ren, Chino, Soundhunter, Vida L, Norm, SIM, Vityoo, Sickboy, Liquid, Axim, Migu, Kozy P, Samulkow

Bad Company UK (BC Presents, Metalheadz, Renegade Hardware)

A Bad Company amióta létrejött azóta kizárólag a drum and bass legnagyobb neveivel lehet egy lapon említeni. A hőskorból elég csak a mai bulikon is állandóan felbukkanó The Nine, Pulse, Four Days felvételekre, vagy egy későbbi periódusból a Nitrous, Oxygen, Dogfight, Planet Dust számokra gondolni. A négyesfogat évről évre népszerűbbé vált, a csúcspont talán a raggás 'Mo Fire', amely az összesített brit toplista 21. helyéig kúszott, a tánczenei listán pedig letaszította Jacko-t az első helyről. Nemsokkal később az általuk alapított BC Authorised label került a középpontba, a kiadó sikerre vitte az osztrák D.Kay 'Barcelona' című likvidjét. Néhány nagyszabású terv - zenekari felállás és turné -, és egy harmadik nagylemez után a Bad Company szétszéledt, Fresh és D-Bridge már szólókarrierbe kezdett, míg Maldini és Vegas BC UK néven továbbra is életben tartja a csapatot. Az e néven kiadott Bullet Time EP egyben visszakanyarodik a kezdeti Bad Company hangzáshoz, majd még D-Bridge-el együtt, a BC nyithatja a Metalheadz Platinum sorozatát a 'True Romance'-szal. Maldini és Vegas mindeközben létrehozta a BC Presents kiadót is, amelyen már befutott haverjaik mellett az általuk tehetségesnek ítélt, főként nem szigetországbeli producerek (Noisia, The Upbeats, State of Mind, Body & Soul) munkáinak biztosítanak méltó helyet. Az ő biztos kezüket dícséri a Bad Taste válogatás, amelyen az említettek munkái mellett, saját dolgaik is helyet kaptak.

Twisted Individual (Grid, Formation)

Minden bohócok ura, a bőrmaszkos porondmester, a clownstep cézár Twisted Individual első fellépése Magyarországon mikor is lehetne máskor, mint szilveszterkor. Twisted már zsenge gyerekként beleszeretett a UK hardcore-ba, 13 évesen kazettákra vette a helyi kalózadók műsorát, ezzel gyilkolta szülei idegeit. Eme szenvedélyét szélesebb hallgatóságon is kiélhette, miután lemezjátszókat vásárolt és a pultba állhatott néhány kisebb partin, valamint kalózadók stúdiójában. Twisted a kezdeti sikereken vérszemet kapva kóstolgatni kezdte a zenecsinálást is. Egyik nap épp 'Wales' című számát vágatta dubplate-re a Music House-ban, amikor összefutot DJ SS-el, akinek megtetszett a szerzemény. Meg is hívta a fiút a jump up fellegvárának számító Formation-höz, ahol azóta is ontja magából a clownstep-et. A kiadónál jött ki az utánzóit fikkantó 'Bandwagon Blues' valamint a meglepően változatos Tooled Up nagylemez. Twisted igazi nagy pártfogója azonban mégis Grooverider, aki szénné játssza fellépésein és a Radio 1-on is kegyeltje opuszait. A legdebilebb számcímek ('Cock Snot', 'Bollock Yoghurt', 'Five Knuckle Shuffle', 'Swan Cake') királya ezért már sok-sok 20 százalékkal tartozik a Keresztapának. Twisted saját Grid nevű kiadóját és annak Zombie testvérlabelét is igazgatja, itt mindig lehetősége nyílik a magafajta producereknek, hogy felölthessék a krumpliorrú bőrmaszkot és kiélhessék legperverzebb wobble vágyaikat.

DJ Lee (Metalheadz)

Lee karrierje a brit tánczenében a '80-as évek végén kezdődött. Első állandó fellépőhelye a swindoni The Brunnel Rooms klub volt, ahol ő, Doc Scott, LTJ Bukem, Grooverider és Fabio voltak a rezidensek. Szettjei akkora hatással voltak az ide látogatókra, hogy a szigetország minden részéből elkezdték bombázni fellépési ajánlatokkal. Danny Bukem '94-ben a Soho-beli Mars klubban elkezdte a Speed elnevezésű, úttörőnek számító partysorozatot. Ő és Fabio voltak, akik az első drum and bass esteket meghonosították London West End negyedében. Szükségük volt rezidensekre, akik lépést tudnak tartani Fabio és Bukem újszerű zenei hangzásával. A két mester mellé Doc Scott, Kemistry és Storm, valamint Lee kapott felkérést a megtisztelő pozició betöltésére. Ők lettek a hely állandó lemezpörgetői. Lee neve egybeforrt a Metalheadz csapattal és a Timeless kiadóval, ahova Atlas nevű labelének jegelése után vissza is tért. Az osztrák D.Kay segítségével producerkedik is, közös számaik többek közt az Advanced-en ('Manipulate The Universe'), Matrix Metrójánál('1 Two 3'), a Hospitalon (Touch), valamint a Metalheadz ('Wax'd', 'Eternal Sunset') kiadónál jelentek meg.

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó