Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2005. november 18.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Matrix & Evol Intent @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. november 19.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, House, Progressive House, Minimal,
Deep House
Matrix & Evol Intent2005. november 19.-én a Citadellában fergeteges bulinak nézünk elébe, hiszen Matrix mindig jó választásnak bizonyul,ráadásul mellette az Evol Intent csapata is tiszteletét teszi!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Matrix & Evol Intent @ Citadella, Budapest

2005. november 19.-én a Citadellában fergeteges bulinak nézünk elébe, hiszen Matrix mindig jó választásnak bizonyul,ráadásul mellette az Evol Intent csapata is tiszteletét teszi!

Bladerunnaz pres. Matrix & Evol Intent
2005. november 19.
Citadella
Belépõ: elõvétel 2000 nov 7-tol / helyszín 2500
Elovétel: Subvibe, Deep, Trancewave
A Subvibeban az elsõ 100 jegy akciós áron 1700 forintba kerül.

line up
Matrix (Virus, Metro)
Bratwa (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)
Sizenine (Bladerunnaz)
Statik (Beatpoint)

room 2
Evol Intent (Renegade Hardware, Evol Intent)
Stealth (Bladerunnaz)
Dis (ImpulseCreator)
SP (Circus Maximus)
Matt-u (BSE Rec., Moving Shadow)

Matrix (Metro, Virus)


Matrix, azaz Jamie Quinn hamar kinőtte, hogy Optical kisöccseként emlegessék a drum and bass rajongók világszerte. Az ifjabbik Quinn tesó nem sokáig maradt bátyja árnyékában. Korai munkái DJ SS-szel közösen, International Rude Boyz néven a Formation-nél jelentek meg. Később a két legpatinásabb drum and bass kiadó, a Moving Shadow és a Metalheadz katalógusába is bekerült néhány szerzeménye. Saját kiadója a Metro, itt a Virus által életre keltett neurofunk hangzást viszi, szerzeményeit kifinomult visszafogottság jellemzi. A saját és Fierce-szel avagy Danny J-jel közös zenék mellett kiadott olyan Fresh & Vegas, Cause 4 Concern, Optical, Fortran vagy D.Kay & DJ Lee zenéket is, amelyek illeszkednek Jamie zenei világába. Matrix első nagylemeze Sleepwalk címen jelent meg 2000-ben, az Apache és a Temperament a tánctéren is bizonyított. Besegített az Ed Rush & Optical páros második albumába, a Flight Path acidos tekerése az ő keze nyomát is dícséri. Matrix dolgozott együtt Dom & Rolanddal, a Bad Company-val és hangmérnökösködött Goldie-nak is. A Goldtrix projekt tagjaként a (deep) house világába kalandozott, a Vertigo 4/4 mixe és Andrea Brown énekesnővel készült Trippin' igen előkelő pozíciót ért el az angol slágerlistán. A különvált Bad Company az ő maxijával indította útjára BC Presents kiadóját, eközben Matrix remixelt a Nightbreed-nek, Nu:tone-nak és a Noisia alias Drifter-nek, legújabb maxija a Futurebound közreműködésével készült Strength 2 Strength / Crystale Maze. Jellegzetes stílusa érvényesül szettjeiben is, saját és a hozzá közel álló producerek legfrissebb dolgainak bemutatásával, nem csak a táncoló lábakat hozza lendületbe, de igazi zenei élményt nyújt a vájtfülűeknek is.

Evol Intent (Renegade Hardware, Evol Intent Rec.)

Az amerikai drum and bass mozgalom új generációjának egyik legmarkánsabb képviselője a három tagú Evol Intent. Az atlantai fiúk a punk és rock világából csúsztak bele a drum and bass-be, ebből következik, hogy a sebesség, a mocskos basszusok, a durva dobok és a kegyetlen hangok fogták meg őket. Saját stílusukat is ezek az alkotóelemek jellemzik leginkább. Elsőként a nagy nevű Renegade Hardware csapott le a trióra, a Barcode cimkén megjelentetett maxi után exkluzív szerződést ajánlva az Evol Intent-nek. Ugyanekkor a drum and bass amerikai helytartója, Dieselboy kérte fel a csapatot egy Stratus remix erejéig, majd rögtön kontrázva a trance mágus BT egyik számát is átdolgoztatta velük a Dungeonmasters Guide CD-re. Az Evol Intent számokat előszeretettel játssza a drum and bass humorista Dylan és a széttorzított amen break mostohaapukája Technical Itch is, nem véletlen, hogy The Legend című számukat épp a trióval remixeltették. Az Evol Intent zenék jól illenek a két mészárbézer szettjeibe a Limewax, SPL, Noisia, Gein, Propaganda, B-Key, Hive vagy Cyb Orc zenék közé bármelyik Therapy Session-ön.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó