Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 300 Ft
Mindenkinek éjfél után2 800 Ft
Elővételben 2005. január 22.-ig1 800 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Dylan @ Citadella, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Stealth, Sizenine
Dátum 2005. január 22.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz pres. DylanEz az év is jól kezdõdik... Bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2004. januárjában Dylan és Technical Itch segítségével törtük ki az A38-at a Duna jégpáncéljának fogságából.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Bladerunnaz pres. Dylan @ Citadella, Budapest

Ez az év is jól kezdõdik... Bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2004. januárjában Dylan és Technical Itch segítségével törtük ki az A38-at a Duna jégpáncéljának fogságából.

A két eszement gengszter közül, most az egyik - Dylan - visszatér a tett színhelyére, vagyis egy kicsit odébb, a Citadellára, hogy ismét végigmenjen mindenkin a láncfûrésszel.

Bladerunnaz pres. Dylan
2005. jan. 22.
Citadella, Panoráma terem
jegyár: 1800 / 2300 / 2800
elõvétel: Subvibe, Deep Music Depo, TranceWave

Line up:
Dylan (Freak, Renegade Hardware)
Bal
Stealth
Sizenine


Dylan (Freak, Obscene, Outbreak, Biotic, Renegade Hardware)

A poén az, hogy a tavalyi évkezdõ buli mint Tech Freak lemezbemutató volt meghirdetve, ehhez képest a mostani is lehetne az, hiszen a nagylemez csak év végén látott napvilágot. De hogy ki is ez az örökké jókedélyû, szénné tetovált, pufók traktoros, aki valaha földmérõként kereste kenyerét?
Dylan, bármilyen hihetetlen is ez a mostani formájához képest, valaha breaktáncosként csöppent bele a hip hop kultúrába, valamikor a Summer of Love idején, amikor a brit electro, a house és a hip hop fejek boldogan egyesültek az illegális rave-eken. Itt, ahogy sokan mások is, hamar a rendkívül energikus új irányzat, a drum and bass mellett tették le voksukat. Dylan dj-zni kezdett, B Key haverjával kalózkodtak a londoni illegális rádióknál. Mûsorait egyedi szelekció és rengeteg humor jellemezte.
Mindeközben saját zenéket is készített, kezdeti dolgozatai Danny Breaks Droppin' Science kiadójánál landoltak. Ezt követte a Dylan, Facs, B Key fémjelenzte Biotic és XXX, majd dzsungelrajongó haverjaival (Loxy, Ink, Keaton) az Outbreak, a Cylon és a zúzós dnb überkiadója, a Renegade Hardware. Dylan asszonyával Robyn Chaossal közösen Faith In Chaos néven zenél (Inferno, Posession), besegít Bailey-nek az Intasounds irányításában, de legújabb projektje a Freak Recordings, ahol Technical Itch társaságában büntet a régi haverok és néhány új bûnelkövetõ (D. Kay, Concord Dawn, Paradox) társaságában.

Ajánlott lemezek

  • The Dungeonmaster's Guide

    Dieselboy az amerikai Drum&Bass meghatározó egyénisége,a 'Project Human' után végre új mix CD-vel örvendezteti meg a stílus lekötelezettjeit!

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó