Pulzar

Művész

Mercenary

Mercenary

Archív partyajánlók

 • [2019-05-04] Hardstyle Revolution - Extravaganza
   

  2019.05.04. - HARDSTYLE REVOLUTION w/ Sasha F (FIN) Hardstyle és Hardcore, külföldi fellépőkkel!
 • [2019-02-16] Hardstyle Revolution
   

  Hardstyle Revolution Denoiser Birthday with Death Noize Clan Hungary
 • [2019-01-18] Neorave - From past to future
  @ Supersonic

  170+ bpm, pumpáló 4/4, pattogós dallam, mi kell még?
 • [2018-09-29] Under the Veil of Gloom - Dark Ritual with The Outside Agency
  @ Supersonic

  Az Under the Veil of Gloom a tavalyi év szeptemberében indult útjára egy olyan elképzelés és koncepció mentén, amely egyedülálló Magyarországon. Egy dark és industrial zenéken alapuló partysorozat, mely kiegészítve egyéb, népszerűbb zenei irányzatokkal, mint például a hardcore, lehetőséget biztosítson mindazon szórakozni vágyók számára, akik valami újat keresnek a megszokott rendezvények helyett.
 • [2012-04-06] StyleFusion pres. The FLOW!
  @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

  Ahogy ígértük, az első pénteki Flow részletei következnek. :) Ezúttal a tört ütemeké a főszerep! Gabba Voodoo hosszú kihagyás után nálunk lép fel először egy igazán ütös Livesettel.
 • [2011-12-29] Flow #7 - w/ USA KINGS | Breakcore, Hardcore, Crossover, Happy Hardcore
  @ Kashmir Underground, Budapest

  Az utolsó Flow, amely még a 2011-es évben kerül megrendezésre, és ezúttal is tartogatunk némi specialitást, mégpedig az USA Kings fellépésével tesszük különlegessé az estét!
 • [2011-12-23] O.M.E.N.
  @ Dürer kert, Budapest

 • [2011-12-08] Flow #6 - w/ Savage b2b Mercenary [ O.M.E.N. warmup set ]
   

  December 8 újra a törtütemeknek ad teret, kicsit hasonlóan ahogy az Oldschool Massive-on tettük, attól a kitételtől eltekintve, hogy most bármilyen zene belefér, amely tört, és hozza a tőlünk megszokott sebességet, és az igazi sötét hangulatot.
 • [2011-11-24] Flow #4 - Hardcore Flow
   

  Egy kis szünet után visszatérünk, és a buli tematikája ezúttal teljes körűen a -korábban elhintett- nagybetűs Hardcore lesz! A helyszín a szokásos, ezúttal is a Kashmir Club ad otthont a eseménynek.
 • [2011-10-20] FLOW #1
   

  Figyelem, partyarcok! 2011. október 20-ától egy új rendezvénysorozat veti meg lábát a budapesti éjszakában: a FLOW!
 • [2011-06-12] History Of Rave
  @ Coronita Music Club, Budapest

  Scooter, Dune, Blümchen, Marusha, Paul Elstak... ki ne tudná szinte a végtelenségig sorolni a régmúlt legnagyobb rave producereit? Ha még ma is szereted a zenéiket és esetleg szeretnél nosztalgizáni, Június 12-én a Hajógyári Szigeten a helyed!
 • [2011-06-04] CON/sequence 3
   

  Az előző sikeres buli után máris közeleg a folytatás! A színhely ezúttal is a Zug klub lesz, a zenei palettát tekintve ezúttal a tört ütem kerül terítékre.
 • [2011-05-14] CON/sequence 2
  @ Zug Klub

  Ismét megrendezésre kerül a COИ/sequence, mely ezúttal is színes zenei választékkal igyekszik a szórakoztatásotokat szolgálni. Új helyszínünk, a Zug Klub féktelen hangerővel, profi fénytechnikával, és egy sokkal nagyobb térrel gazdagítja a rendezvényünket.
 • [2010-11-27] Devastator
  @ Diesel Club, Budapest

  A hazai szcénában történt változások hatására szerencsétlen módon mostanában ritkán van arra lehetőség, hogy nagyszabású buli kerüljön idehaza megrendezésre.
 • [2010-11-20] Neorave
  @ Diesel Club, Budapest

  Szinte már csak párat kell aludni és ismét egy nagyszabású bulin tombolhatnak a hands up, a happy hardcore és a drum and bass stílus szerelmesei. November 20-án a megújult Diesel Club kistermében ismét a Neorave csapat DJ-i, azaz Flatline, blasterNOX, Bordee, Von-X és RikeR várja a ravereket, akik gondoskodnak az elmaradhatatlan 1 órás oldschool blokkról is. A nagyteremben hangulatáról a Hand's up Session csapata gondoskodik. A törtebb ütemek kedvelőínek jó hír, hogy a garden teremben ezúttal drum & bass fog szólni dtr, HUman, Q The Physicist és mercenary előadásában, a bemelegítést itt RikeR nu rave szettje adja. Az egész estés rendezvényre a belépő mindössze 1000 Ft. - Hölgyeknek a belépő teljes egészében lefogyasztható! - Egész estés italakciók! - Welcome Drink az első 100 vendégnek!
 • [2010-08-07] History of Rave
  @ Dokk, Budapest

  20 év rengeteg idő a zenében is, stílusok születnek meg, tűnnek el, alakulnak át. Így van ez a happy hardcore-al is, ami ez idő alatt hatalmas utat járt be és rengeteg változáson ment keresztül.
 • [2010-05-22] Millenium Vortex vs. Fusion pres.: Spinning Evolution 2.
  @ Supersonic Technikum, Budapest

  Intergalaktikus méretű zenedömping várható május 22-én a Sonicban, 4 teremben, a szigorúan underground elektronikus zenék régi és új gyöngyszemeiből. Igazi rendhagyó esemény lesz ez, ugyanis meglehetősen ritka dolog, amikor olyan stílusok, mint acid, trance, hardcore techno, rave, minimal, goa és ezek fúziói egy helyszínen megjelennek, ráadásul egészen autentikus előadóktól. Aki nem 2000 után ismerte meg az elektronikus zenéket, valószínűleg elismerően bólogat olyan nevekre, mint Dj Grega, Bernáth/y and son (live act), Djane Dork, de az újak közül is akadnak zászlóvivők, mint pl. Djane Era a goa színtérről, Mercenary a kompromisszummentes hardcore szcénából, vagy épp blasterNOX, aki a rave ütemeket fogja prezentálni. Őket kiegészítendő érkezik több fiatal tehetség, hogy meglegyen az egyensúly a nem kevesebb, mint 22 fellépőnél. Mindezt olyan belépővel, ami éjfélig 1.000, utána pedig 1.400 forint! Részletes ismertetőt a fellépőkről és az estéről a tovább után olvashattok.
 • [2010-04-17] Glowstic Mania
  @ Diesel Club, Budapest

  Egy csendes áprilisi éjjelen fény hasít bele a sötétségbe, hangorkán söpri el a némaságot!
 • [2009-11-06] Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7.
  @ Diesel Club, Budapest

  Az 1994-ben DJ Hell’oh által alapított NARG Entertainment hazánk legrégebbi, még ma is működő extrém elektronikus zenei rendezvényszervező csapata.
 • [2009-09-25] Neorave - Battle of Classics
  @ Diesel Club, Budapest

  RikeR, DJ Flatline, Protonic, blasterNOX, Futurewave, Mercenary, Bass Rider...
 • [2009-07-18] Explosion – Summer Edition
  @ Diesel Club, Budapest

  Az Explosion, Magyarország vezető hardcore-techno partysorozata júliusban egy rendkívüli nyári különkiadással tér vissza a Diesel Club-ba, ahol is – az eddig megszokott, már a neve alapján is főként a hardcore-ra fókuszáló Hardcore Explosion-ök helyett – ezúttal egy háromtermes, az átlagosnál jóval több stílust felvonultató minifesztiválra lehet számítani.
 • [2009-05-30] NGOHT
  @ K2, Budapest

  2009. május 30.-án újabb állomásához érkezik Magyarország vezető hard techno partisorozata, és ahogy azt már megszokhattátok, ismét impozáns line uppal jelentkezik a buli, a stíluson belül újoncnak számító tehetségekből csemegézve.
 • [2009-04-24] NKOTB
  @ K2, Budapest

  1-2 évvel ezelőtt gyakran hallhattuk Reza-t és Soundhuntert közösen fellépni, mostanában viszont mindketten külön utakon jártak. Április 24.-én azonban újra összeállnak, köszönhetően a New Kids On The Bass szervezésének.
 • [2009-03-21] Hardcore Explosion
  @ Diesel Club, Budapest

  Köszönhetően a múlt év végén megrendezett Hardcore Explosion kirobbanó sikerének, idén nem kell novemberig várnunk a folytatásra, mert jóval hamarabb visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, melynek ezúttal is a régi E-Klub helyén újjáépült Diesel Club ad otthont.
 • [2008-12-27] Neorave Előszilveszter
  @ K2, Budapest

  A Neorave közönsége már megszokhatta, hogy minden december végén, még a szilveszter előtt, egy fergeteges partyval búcsúztathatja az elmúlt évet.
 • [2008-11-29] Hardcore Explosion
  @ Diesel Club, Budapest

  Egy év után ismét visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, a Hardcore Explosion!
 • [2008-11-14] Újra DirtyBASS a Club K2-ben!
  @ K2, Budapest

  2008 november 14.-én egy speciális estére invitál minden techno szerelmest a DirtyBass csapata, ahol két teremben fog nemkevesebb mint 18 fellépő gondoskodni arról, hogy mindenki egy fergeteges élménnyel legyen gazdagabb.
 • [2007-06-16] Sensor Base with Abject
  @ K2, Budapest

  A 2007 márciusi Sensor Base buli után, ezúttal is egy feltörekvő holland producer és dj lesz a vendég, aki DJ Luna, nagy sikerű Straight On Recordings nevű kiadójának egyik tehetséges zenésze.
 • [2006-07-28] Electronic Beats
  @ A38, Budapest

  Electronic Beats nyár az A38 állóhajón! Fellépnek többek között: Lee Coombs, Utah Saints, Senor Coconut, Badmarsh & Shri, Nicola Conte, Combichrist, NAPT, DJ Hyper és a Transglobal Underground!
 • [2006-02-25] Sensorbase
  @ Kashmir, Budapest

  Február 25.-én második állomásához érkezik a Sensor Base, amely ismét a Kashmir Undergroundban kerül megrendezésre. A nagy teremben ezúttal is a legjobb Hardstyle és Hardcore zenéké lesz a főszerep, ahol is fellép a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller. A Megfelelő warm up-ról Rufy gondoskodik majd, de a hardcore kedvelőinek sem kell szomorkodniuk mert ezen az éjszakán Skyscraper a DNC Hungary és Mercenary a NARG Team üdvöskéje pörgeti majd a legjobb hardcore lemezeket. A kisteremben a legjobb Techno és Hard Techno zenékre bulizhattok majd, a zenét Killswitch, Deeroy, Boncsair, Freezer, Nils Roland O’Slide és Acid FX fogja szolgáltatni. Szeretettel várunk mindenkit Február 25.-én, szombaton a Kashmirban, hogy ismét eltöltsünk együtt egy felejthetetlen éjszakát.

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Electro

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Pöli

 • Dave van N

  A techno szeretete csak addig tartott, míg el nem jutott az első Balkan Beat Brothers rendezvényre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Robinson falai között. Itt Sur-prise warm-up-ja, Garfield breakbeat-jei, Günter tribal-jei és Pöli hipnotikus epic house szettje teljesen elragadta.
 • Budai

 • Surprise

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó