Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Hardcore Explosion @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 29.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Techno, House
Hardcore ExplosionEgy év után ismét visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, a Hardcore Explosion!Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: Coby NoiZia peestheee
összes résztvevő megtekintése

Hardcore Explosion @ Diesel Club, Budapest

Egy év után ismét visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, a Hardcore Explosion!

November 29-én, a régi E-Klub helyén újjáépült Diesel Club falai közt ünnepli az NARG Entertainment fennállásának 14. évfordulóját, és a csapat ez alkalomból eddig még soha nem látott grandiózus lineupot ígér, két teremben összesen 20 fellepővel.

A cél nem kevesebb, mint minden tekintetben felülmúlni az előző évi születésnapi bulit, ami őrületes hangulatával rendkívül pozitív visszhangra tett szert határainkon túl is.Az est folyamán a nagyteremben 7 holland DJ és 1 MC fog gondoskodni a hardcore őshazájában honos autentikus hangulatról. Az általuk reprezentált színes zenei palettának a házigazdák, XT Noise és Mercenary közös industrial/darkcore szettje adja majd meg az egyedi magyaros ízt.

Első ízben látogat Magyarországra a jelenkori hardcore vitathatatlanul legnagyobb géniusza, Ophidian (Enzyme Records), aki fiatal kora ellenére is már hatalmas életművel rendelkezik, és többek között olyan slágerekkel szerzett elismerést a stílusnak és magának hírnevet, mint az Angel és a Butterfly VIP. Ez utóbbi egyébként a 2003-as megjelenése óta az egyik legnagyobb példányszámban eladott hardcore lemez. Az azóta már Zeneakadémiát végzett Conrad Hoyer első lemeze még középiskolás korában, 1999-ban jelent meg, akkor még Trypticon néven, az egyedi stílusáról híres Gangsta Audiovisuals kiadónál, majd az ezredforduló után maga mögött hagyva az artcore-t, felvette az Ophidian nevet, és egy újfajta, kísérleti hangzás kifejlesztésén munkálkodott, elsősorban az ennek leginkább táptalajt adó Enzyme X labelen. Ezzel párhuzamosan Cubist Boy néven többször is kipróbálta magát a drum&bass, illetve Meander néven az IDM világában is, továbbá két éve ugyancsak az Ophidian aliast használva több hardtechno/schranz lemez jelent meg tőle. 2005-ben pedig elindította saját labeljét, a Meta4-t, ahol azóta számos, kísérleti elektronikus zenét játszó producernek biztosított megjelenési lehetőséget. Látogatásával nem kevés hazai rajongó álma válik most valóra!


A est másik fő fellépője Darkvizion (Terror Traxx), a legendás rotterdami hangzás jeles képviselője lesz, aki ugyan már az ezredforduló óta jelen van a legnagyobb holland bulikon, de mivel az első kislemezének megjelenésére 2007-ig várni kellett, a neve a hazai közönség számára eleddig kevéssé volt ismert. A Rize végül egycsapásra meghozta számára a nemzetközi sikert, s népszerűsége azóta idehaza is folyamatosan nő, amit az első magyarországi fellépése valószínűleg csak még tovább fokoz majd.

Aki ott volt a tavaly novemberi Hardcore Explosion-ön, az jól emlékezhet arra a frenetikus hangulatra, ami holland barátaink, D-Tail, Mortis és X-Plosion szettje alatt volt jelen a nagyteremben, így biztosan sokan örülnek majd annak, hogy ismét mindhárman ellátogatnak hozzánk, ráadásul D-Tail és Mortis ezúttal egy közös b2b szettel készül majd, kifejezetten a magyar közönség tiszteletére.

Továbbá a szervezők azokra is gondoltak, kiknek szíve inkább a kilencvenes évek hardcore-jáért dobog, Nimus és Quin-t közös early rave és oldschool szettje a régmúlt legnagyobb slágereit hozza el nekik.

Hogy a sok hardcore mellett azonban a keményebb törtzenék szerelmesei se maradjanak talpalávaló nélkül, a kisteremben a hazai drum&bass élet számos prominens alakja fellép az este folyamán. A Black Hoe nevű magyar netlabel színeiben érkezik Numek, aki már számos külföldi bakelites megjelenéssel is bizonyított. Szintén a Black Hoe-tól érkezik Mystification, Volko és Migu. Továbbá ismét fellép a verselős drum&bass-ével elhíresült és az Explosion Festival 2006-os liveactjével hatalmas sikert aratott Xenophobe. A megfelelő bemelegítésről Forecast és a Bassism Records képviseletében Boc, illetve az Exile Soundzos srácok, Reza + C, a méltó befejezésről pedig a Deep Upstairs bulik házigazdái, Dtr + HUman fognak gondoskodni.

Mindemellett a bulin debütál az NARG 2009-es merchandise kollekciója is, mely minden eddiginél nagyobb választékkal kecsegtet: Férfi és női pólók, normál és galléros kivitelben, új baseball sapka és passtartó. További részletek ezzel kapcsolatban hamarosan elérhetőek lesznek weboldalukon, a www.explosion.hu-n!

Hardcore Explosion
2008. november 29.


Diesel Club
H-1101 Budapest, Népligeti út 2.
(A planetárium mellett a régi E-Klub helyén)

Area 1 - Hardcore:

OPHIDIAN (Enzyme Records, NL)
Darkvizion (Terror Traxx, NL)
XT Noise vs Mercenary (NARG Entertainment)
Mortis vs D-Tail (Beter kom je niet / Elusive Agency, NL)
X-Plosion (Veendiep Hardcore, NL)
Nimus vs Quin-T (NL)

Area 2 - Drum&Bass:

Numek (Mindsaw, Killing Sheep, Black Hoe, Self Dest, Electronic Orgasm)
Xenophobe LIVE (Neurotoxin)
Mystification (Intransigent, Black Hoe)
Volko (Black Hoe)
Migu (Black Hoe)
Reza vs C (Exile Soundz)
Dtr vs HUman (Deep Upstairs)
Boc (Forecast, Bassism Records)

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

  • Top 100 track 2010-ből a Bleep szerint

    A digitális zeneértékesítés legizgalmasabb helye, a Bleep zeneáruház összállította 2010 szerinte legjobb zenéit, amiket egy kedvezményes árú csomagban most bárki megvásárolhat.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó