Pulzar

Partyajánló

THE MEETING @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 14.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Hardstyle
THE MEETINGVajon ismered ezeket a zenei stílusokat? Hands Up, Hardstyle, Happy Hardcore? A válasz: valamelyiket szinte biztos, hogy igen.Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Pulse riker
összes résztvevő megtekintése

THE MEETING @ Diesel Club, Budapest

Vajon ismered ezeket a zenei stílusokat? Hands Up, Hardstyle, Happy Hardcore? A válasz: valamelyiket szinte biztos, hogy igen.

A probléma mindössze annyi lehet, hogy nem tudod, hogy ezt így hívják! Ne aggódj, mi segítünk és ezen az estén kirángatunk a dallamtalan lassú zenék közül a bulizható és pörgős slágerekkel!

Menjünk is tovább... A felsorolt zenei stílusokból már sokan tudhatják ennek a Magyarországon egyedülálló rendezvénynek a nevét: The Meeting. 3 stílus, 1 helyszín és most egy egyedülálló táncverseny a -The Battle- várja azokat, akik vágynak egy kis változatosságra! A "The Battle" keretében Shuffle és Jumpstyle kategóriában mérkőznek majd meg a versenyzők, tehát nem csak a zenei változatosság biztosított, hanem látványban sem lesz hiány! Természetesen a jó társaság és hangulat garantált, az igazi fanok pedig most egy igazán jó megjelenésű -arany, fekete- The Meeting pólót is vásárolhatnak! A belépő egész este 1200 forint, amely teljes egészében lebulizható! :)

Bővebb információk: http://www.themeeting.hu

Helyszín: Diesel Club - Budapest, X. kerület. Népligeti út 2. (Volt E-Klub, a Planetárium mellett)

Line up:

Hands Up:

Szalu & Crystal

Tomm'x,

Hardstyle:

Adam Bass

Deadfear

Denoiser

Exos

Fazecore

Wayout

Whirl

Happy Harcore:

Bordee

Futurewave

Gabry-L

Riker

Von X

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó