Pulzar

Fexomat

A német Neurotic Sound Foundation (NFS Crew) nemzetközileg elismert zajterrorista brigád, amelynek oszlopos tagja DJ Fexomat, aki a csapatban Killerautomat és Fex néven jegyez zenéket.

 Emellett a weboldalból kiadóvá lett Darkstep.org-ot kormányozza.

Fexomat azonban leginkább DJ-ként hírhedt, hogy a mindenféle "core"-okat nem csak hangminták erejéig keveri metállal, hanem teljes számok vagy agyament mashupok formájában mutatja meg, hogy mennyire működhetnek a vaskos gitárok és a szanaszét tört ritmusok együtt.

Archív partyajánlók

 • [2008-04-26] Therapy Sessions
  @ Events Hall, Budapest

  A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.
 • [2013-02-09] FLOW special == Fexomat ==
  @ Szabad az Á, Budapest

  Jegyárak - Elővételben: Szabad az Á... tagsággal együtt: 1.500 Ft. Amennyiben már van tagságid: 1.000 Ft. - Az Á...-s tagság csak hozzá van számolva, de helyben tudjátok majd rendezni.

Zenei stílusok

 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó