Pulzar

Party

Fresher III. Szülinapi Party - Rennie Pilgrem

Party helye Budapest, A38
Készült 2006. december 9.

Fresher III. Szülinapi Party - Rennie Pilgrem

Kapcsolódó cikkek

  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.
  • Új Műsor a Justmusic FM-en!

    Június 26-án útjára indul a Planet Radio Show, amely minden szombaton 20:00-22:00 között jelentkezik Nils és BoncsAir prezentálásban! A két házigazda mellett hétről hétre a magyar élvonal kedvencei lesznek a műsor vendégei, akik méltán elismertek a saját műfajukban.
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Hallgatnivaló a Stigmás fiúktól

    Immáron elérhető Ramone és Martin Justmusic webrádióban játszott szettje, a srácok október 17-én voltak a Schiipman-féle Bonus Track c. műsor vendégei. Füleld Te is a Nagyfőnök és a Kis Herceg ütemeit, rázd magad a szobádban, kocsidban, vagy ahol épp fejbevág a groove!
  • FREEE Night a Pulzáron - két csajjal

    A hónap első péntekén ismét beveszi a Freee a gödöllői Másik rádió Pulzár c. műsorát! Ezúttal két kedves női hang terjed majd (a magazin részéről) az éterben: újságunk régi írója, Nagy Ágica és Balogh Edit 'Tide' lesznek a műsor interjúalanyai.
  • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

    Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
  • A jegyelővétel megkezdődött

    Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.
  • Szavazz a lányokra

    A hölgyek között is lehetnek tehetségesek, jók, sőt legjobbak is. A FemaleDjs most ezt a listát próbálja felállítani, megmutatni nekünk, mindenkinek, az egész világnak, hogy kik azok a djane lányok, akik eddig is sok kellemes percet szereztek egy-egy jól irányzott szettjükkel, s kik azok, akikre érdemes lesz a jövőben is figyelni, munkásságukat figyelemmel kísérni.
  • Dirty Bass őszi őrületek

    Szeptember 17-én, szombaton a Kashmirban kerül megrendezésre a Dirtybass őszi partysorozatának első bulija, ami egy kicsit eltér a megszokottól. Ezen a rendezvényen ugyanis a Dirtybass szervezői ismét vendégül látják az ausztriai Nightmare dj csapatot.

Party stílusa

  • Dubstep

    A dubstep eredete a szintén "brit találmányként" aposztrofálható uk garage-ból vezethető le: a pattogó, gyors, r'n'b vokálokkal és a korai drum and bassból ismert basszusokkal megtűzdelt, alapvetően optimista kicsengésű műfajban akadtak kísérletező kedvű producerek, akik a sémát és annak tempóját - körülbelül 140 bpm - alapul véve egy sokkal sötétebb, ridegebb hangzásban kezdtek gondolkodni.
  • Tech-house

  • Breakbeat

    Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Fellépők

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó