Pulzar

The Panacea

Legyen az kőkemény drum and bass, techno, hardcore gabba vagy éppen mezei metal Panacea mindennek szorít helyet , ami kellőképpen extrém, hogy megállja a helyét az eszelős tekintetű német szettjeiben.

 Panacea a techstep / darkcore aranykorában robbant be a drum and bass köztudatba, a németet akkoriban olyanokkal emlegették együtt, mint Ed Rush és Nico (No U-Turn), az amerikai hardcore alapító atya Lenny Dee vagy a szintén német lázadó, Alec Empire (Digital Hardcore). Kiadója a Position Chrome, amely élharcosa az embertpróbáló hangzásoknak manapság újra aktív, itt mostanság a technot és dobbasszust mesterien ötvöző Raidennel szövetkezik. Az évek során Panacea adott ki minimáltechnót a Mille Plateux M2 labelén, industrialt az Ant-Zen-nél, és zenélt The Redeemer néven DJ Scud társaságában.

Archív partyajánlók

 • [2019-03-29] Therapy Sessions Budapest XL
   

  A Bladerunnaz fennálásának 20. évét különleges bulikkal ünnepeljük, márciusban egy speciális Therapy Sessions Budapest buli érkezik az Akvárium Nagyhalljába. Audio megidézi régi "therapys" énjét, jön Counterstrike és egy rég nem látott ismerős Donny személyében. Az örömteli alkalomba azért némi szomorúság is vegyül: Panacea utoljára játszik drum & bass szettet. Gyertek, búcsúzzunk tőle együtt! A régi Stúdiós Therapy Sessions vizuális aláfestést ismét az Urbanizer biztosítja majd.
 • [2017-03-24] Bladerunnaz Budapest
  @ Akvárium Klub

  A Bladerunnaz Budapest egy új partysorozat a törtütemek kedvelőinek az Akvárium Klub három termében. A termekre külön-külön és közös jegy is váltható.
 • [2009-11-13] Sputnik
  @ Club Platinum

  Budai, Balakrishnan, Da-Niel, Amethyst
 • [2009-03-14] Therapy Sessions Budapest
  @ Studio, Budapest

  A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól.
 • [2008-04-26] Therapy Sessions
  @ Events Hall, Budapest

  A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.
 • [2007-10-10] Therapy Sessions Budapest
  @ Events Hall, Budapest

  Evol Intent ( USA), The Panacea (DE), Audio ( UK)

Biográfiák

 • Domyan

  Egész élete során érdekelte a zene a zenélés. Eleinte persze, mint sokan mások, házibulikon, és kisebb bulikon való zenéléssel kezdte.
 • Budai

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó