Pulzar


Kövess minket!

The Panacea

Legyen az kőkemény drum and bass, techno, hardcore gabba vagy éppen mezei metal Panacea mindennek szorít helyet , ami kellőképpen extrém, hogy megállja a helyét az eszelős tekintetű német szettjeiben.

 Panacea a techstep / darkcore aranykorában robbant be a drum and bass köztudatba, a németet akkoriban olyanokkal emlegették együtt, mint Ed Rush és Nico (No U-Turn), az amerikai hardcore alapító atya Lenny Dee vagy a szintén német lázadó, Alec Empire (Digital Hardcore). Kiadója a Position Chrome, amely élharcosa az embertpróbáló hangzásoknak manapság újra aktív, itt mostanság a technot és dobbasszust mesterien ötvöző Raidennel szövetkezik. Az évek során Panacea adott ki minimáltechnót a Mille Plateux M2 labelén, industrialt az Ant-Zen-nél, és zenélt The Redeemer néven DJ Scud társaságában.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó