Pulzar

Chriss Ronson nyári termése

Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött ismét Chriss Ronson. Több válogatás albumon és EP-n jelentek meg a tavasz gyümölcsei. A nyárnak lassan vége de a felvételek folyamatosan jelennek amelyeket Ti is nyomon követhettek a www.beatport.com oldalon.

Ambi Class válogatása már a 18. szériájához érkezett, amelyen Chriss Ronson - Use This deep- house felvétele is helyet kapott és remekül illeszkedik az Ambiosphere records track-jei közé.

A New Era Recordings - Era of Change volume 14 válogatásán egy tech-house felvétellel képviselteti magát Chriss. Az And more című track ismét egy olyan darab, amely remekül mutatja Chriss másik oldalát is.

Chriss saját kiadója a Foundation records sem tétlenkedett a nyár folyamán. A Főnök és Yvel & Tristan szerzeményét a Home tracket dobta piacra július folyamán. A tracket Chriss és a srácok is játszották folyamatosan a nyár során és a közönség visszajelzése alapján beletaláltak ismét.

Az Ambiosphere records az Ambi Class válogatásán már megjelentetett And more tracknek most egy teljes EP-t szentelt. Az eredeti felvétel mellett Tony Thomas rmx és a szintén Chriss Ronson névvel fémjelzett Use this és a Roller Coaster original és Soundscape rmx hallható az EP-n. Külön csemege az And more instrumentális változata.

 

Bővebben:

http:/​/​www.myspace.com/​chrisscroat

http:/​/​www.myspace.com/​foundationrecordshun

 

 

Archív partyajánlók

 • [2009-12-19] Lidokain klub
  @ Nababe Bár

  Az Atlantiszi Antilagzi Igazainak Hitközsége Terézvárosi Igazgatósága most szombaton pincei ingyenoltást szervez a Nababe Basement Hall bordó termében.
 • [2007-08-25] Bónusz 2007
   

  2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.

Biográfiák

 • Jahcoozi

 • Seth Troxler

  Először akkor hördült fel a szakma, mikor emberünket a ma talán underground house és techno berkekben leginkább mérvadónak tartott residentadviror.net szavazásán a 8. helyre szavazták be rajongói!
 • Chriss Ronson

  DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
 • Yvel and Tristan

  Yvel & Tristan üstökösként robbant be a hazai elektronikus zenei életbe. Több netes rádión is műsoruk van és rendszeres fellépői az ország neves klubjainak.

Kapcsolódó cikkek

 • VOLT Fesztivál: aktuális világsztárok és klasszikusok Sopronban!

  Programstruktúrájában és felépítésében is jelentősen megújul az idén immár “nagykorú”, 19. VOLT Fesztivál. Az első hírek szerint már most több világsztár elfogadta a szervezők felkérését: mások mellett a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Pendulum, Paul Kalkbrenner és a hosszú évek után újra koncertező House of Pain is fellép június 29–július 2. között Sopronban.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó