Pulzar

CikkFriss

Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

Létrehozva 2009. április 18.
Stílus House, Progressive House, House
  0.00

Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.

Így, hármasban (és persze külön-külön is) sok-sok kiváló felvétellel ajándékozták már meg a közönséget. Az erős kezdés folytatásért kiáltott: a trió most vadonatúj kétórás műsorral is előrukkol a világ egyik leghallgatottabb elektronikus zenei rádiójában, a Proton Rádióban. A show folytatásának találóan a Together nevet adták.
 
A Together azonban csak első hallásra ilyen egyszerű cím. A szónak ez esetben egészen sajátos, többrétegű jelentése van... Bizonyára sokak fülében elevenen csendül még fel a Quasar (Chriss és Ricsi) azonos című klasszikusa, amihez éppen Yvel & Tristan készített anno egy olyan kaliberű remixet, hogy arra még a jó öreg John Digweed is felkapta a fejét, s le is játszotta legendás rádióműsorában, a Kiss Fm-en. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a srácok az elmúlt néhány év alatt nem pusztán korrekt és eredményes munkatársi viszonyba kerültek, hanem mély barátság is kialakult közöttük. Ennek is köszönhető, hogy Chriss két kiadóját, a Foundation-t és a nemrég alapított Cre8tion-t is olajozottan tudják működtetni.
 
Visszatérve a legújabb szenzációhoz: a Protonon minden hónap első csütörtök estéjén jelentkezik majd a Together a Silicone Soul páros híres Darkroom Dubs műsora előtt!
 
A műsor exkluzív oldalt kap a Mixmag.hu-n, itt letölthető lesz majd az aktuális adás, illetve a műsorról, a házigazdákról is mindig megtudhattok egy-két érdekes, friss információt.
 
A változás szele azonban nem csak a közös projekteket érinti. Chriss a produceri munkáihoz új nevet vett fel, s ezentúl Chriss Ronson - ként jelentet meg saját szerzeményeket tőle megszokott magas színvonalon. A The Quasar formáció persze megmarad, és a Ricsivel közös dalok a jövőben is e név alatt jelennek meg.

Archív partyajánlók

Még több friss

 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó