Pulzar

Partyajánló

Ősparty II. @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. február 6. – 2015. február 6.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Progressive Trance, Tribal, Techno, Psychedelic Trance,
Goa, Dub Techno, Acid
Ősparty II.Back to the roots. Budapesten egymást érik az elektronikus zenei partyk, nagy nemzetközi sztárok adják egymásnak a lemezjátszót szamár a végállomás alapon, kultikus öregek tolják hetente klubjaikat, míg az újak megszállottan keresik a trendeket és hasonló életkorú közönségüket. Így van ez jól. Néha viszont érdemes megállni egy kicsit, akár egy este erejéig, hogy megvizsgáljuk, megvan-e még a tűz, az a közösségépítő attitűd, amely megváltoztatta a kilencvenes évek magyar zenei világát és létrehozta azt a partykultúrát, amelyben él, alkot, táncol, zenél dj, mc, vj és a közönség vagy ez már szigorúan csak biznisz. Ősparty!Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Ősparty II. @ Dürer kert, Budapest

Back to the roots. Budapesten egymást érik az elektronikus zenei partyk, nagy nemzetközi sztárok adják egymásnak a lemezjátszót szamár a végállomás alapon, kultikus öregek tolják hetente klubjaikat, míg az újak megszállottan keresik a trendeket és hasonló életkorú közönségüket. Így van ez jól. Néha viszont érdemes megállni egy kicsit, akár egy este erejéig, hogy megvizsgáljuk, megvan-e még a tűz, az a közösségépítő attitűd, amely megváltoztatta a kilencvenes évek magyar zenei világát és létrehozta azt a partykultúrát, amelyben él, alkot, táncol, zenél dj, mc, vj és a közönség vagy ez már szigorúan csak biznisz. Ősparty!

Az Ősparty tavaly januári sikere igazolta, hogy szükség van ezekre a kicsit osztálytalálkozó-szerű pillanatokra, amelyben szerencsésen keveredik a harmincasok-negyvenesek nosztalgiája a mai partyk közönségével, hiszen rengetegen jöttek el megtapasztalni, milyen volt az a bizonyos törzsi-rituális-savas Eredet egy-egy frankhegyi, csillebérci, törökbálinti, nagycirkuszos bulin, hogy született a nagybudapesti acid, hogy fordult később goatrance-be.

A két színpad - hasonlatosan a tavalyihoz - ezúttal is tematikus: az Acid Stage-en a klasszikus, savasabb, acid-house-os hangulatot idézi fel Titusz, az X-Lab bulik egyik fele, jelenleg sikeres producer, frankhegyi fílinget ígér Dork(Dork & Kozma), Bernáthy Zsiga természetesen elhozza elektronikus vasait, hogy ahogy apjával anno, élőben szólaltassa meg őket, az I&I lemezbolt bakelitjeinek illatát Christian hozza vissza. míg a jelent 1000arc képviseli.

A Goatrance.hu Stage fellépői a hőskorszak idején még leginkább kisiskolások voltak, mégis ők azok, akik 2015-ben is hasonlóképpen gondolkodnak az elektronikus zenei szubkultúráról, mint a vén szülék: Hruscsov, Showma, Lucky, Psymon, Snag,Toge mellett természetesen a látvány is a klasszikus partyk szellemében készül, melyért vj Trippy és a Luxon Visual Art felel.

Kapunyitás: 22.00

Fellépők: Acid stage - Titusz (X-Lab), Dork (Dork & Kozma), Bernáthy Zsiga live, Christian, 1000arc

Goatrance.hu stage - Hruscsov, Showma, Lucky, Psymon, Snag, Toge

Jegyár: 1000,- Ft

Deko + visual: Luxon Visual Art

www.facebook.com/​events/​856842024373650/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó