Pulzar

Partyajánló

Ős-Trance Party with Ferry Tayle (F) @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. március 27.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Psychedelic Trance, Trance, Psychedelic Trance, Progressive
Ős-Trance Party with Ferry Tayle (F)Trance a lelke mindennek! Örömünnepet tartunk a trance szerelmeseinek: az elmúlt tizenöt év legszebb és legelszálltabb pillanatait szeretnénk felidézni veletek. Elhozzuk a hőskorszak nagy zenéit, és mindezt megkoronázásképp elhozzuk a jelen legmenőbb francia trance-dj-jét, Ferry Tayle-t!Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Ős-Trance Party with Ferry Tayle (F) @ Dürer kert, Budapest

Trance a lelke mindennek!
Örömünnepet tartunk a trance szerelmeseinek: az elmúlt tizenöt év legszebb és legelszálltabb pillanatait szeretnénk felidézni veletek. Elhozzuk a hőskorszak nagy zenéit, és mindezt megkoronázásképp elhozzuk a jelen legmenőbb francia trance-dj-jét, Ferry Tayle-t!

A francia dj és producer FERRY TAYLE látogat el hozzánk, aki bár még elég fiatalnak mondható, de igazán figyelemreméltó pályát futott be eddig. Karrierjét 1999-től datálhatjuk, és sok év dj-zés után 2008-ban jelentette meg első albumát. Rengeteg projekt és kollaboráció fűződik a nevéhez, zenéit, remixeit híres előadók forgatják előszeretettel, Above & Beyond, Armin Van Buuren, Ferry Corsten vagy Tiesto.

A francia trance mágus azok közé tartozik, akik hűek maradtak a műfaj gyökereihez, hangzásvilág mégis egyedi, amivel extázisba viszi közönségét. Szívből csinálja, amit csinál, nem hódol be az aktuális trendeknek: érzelmes, dallamorientált, néhol uplifting, néhol progresszívebb trance jellemzi. Az biztos, hogy magával fog ragadni Ferry Tayle világa, igazi felemelő élmény fog adni, amitől a szívedhez kapsz.

A hazai front legjobbjai lesznek velünk, akik elrepítenek a dallamok szárnyán, és visszahozzák azokat a bizonyos éveket a trance hőskorából: OLEG, KÜHL, SLAM JR, DJ HRUSCSOV és BOTOND invitálnak majd az utazásra.

Timetable:

22.00 Oleg (Deepsmile-Solar.United.Natives)

00.00 Kühl ( Roof.Haus)

02.00 FERRY TAYLE (Enhanced Recordings, Always Alive, Tytanium Recordings, Armada)

04.00 Slam Jr ( Strictly )

06.00 Hruscsov & Botond (Y-Production)

JEGYEK / TICKETS:

Helyszínen / At the door: 2000,- Ft

www.facebook.com/​events/​1595418554005727/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó