Pulzar

Partyajánlók

2015. február

2015. február

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 5 »
  • [2015-02-04] Move
    @ Akvárium Lokál

    Kompromisszummentes szerdai tech/house szakszeminárium kurzusok kezdőknek és haladóknak.
    Bővebben
  • [2015-02-04] REWIND
    @ Corvintető, Budapest

    NAGYTEREM: REWIND
    Palotai / Cadik / MC Zeek / Zosha
    Bővebben
  • [2015-02-05] Drum Club
    @ Corvin Club

    Drum Club pres. ✖ Chris.SU ✖ Incident ✖ Statik ✖
    Bővebben
  • [2015-02-05] BE MY DOG
    @ Trafiq

    Új év, új projekt! - Kutyaharapást szőrével, avagy bárhol is zenéljünk, pórázon vezetünk titeket a legcoolabb deep dallamok világába!
    Bővebben
  • [2015-02-06] Luigi Rossi pres. "Together in the dark - Budapest"
    @ A38

    A zenében lévő gépiesített hatások elidegenítik az embereket mondta Adorno német filozófus, zeneesztéta. Ezzel ellentétben a techno zene ismétlődő alapüteme olyan hatással van a hallgatóra, ami összekapcsolja mindenkivel, aki ugyanazokban a hangzásokban van épp jelen. A Berlinben és Szentpéterváron már népszerűvé lett, TOGETHER IN THE DARK, minimál technoparti sorozatba bekapcsolódott Budapest is, hogy együtt fedezhessük fel az ismeretlent. 2015. február 6án az A38as hajó gyomrában jön össze a minimal techno és tech house legújabb hanghullámaira kíváncsi közönség.
    Bővebben
  • [2015-02-06] HERZ winter
    @ Fogas Ház

    A következő Herz-en a Cooperate csapat tér vissza a Fogasba, hogy a házigazda Methával karöltve, ismét megtáncoltassák a nagyérdeműt. A könnyebb house-osabb ütemek mellett reggelre techno-ba hajló zenékre számíthattok, a főidőben Metha-val, akit senkinek nem kell külön bemutatni. Várunk Titeket!
    Bővebben
  • [2015-02-06] H2H
    @ LÄRM

    House2House
    Bővebben
  • [2015-02-06] Ősparty II.
    @ Dürer kert, Budapest

    Back to the roots. Budapesten egymást érik az elektronikus zenei partyk, nagy nemzetközi sztárok adják egymásnak a lemezjátszót szamár a végállomás alapon, kultikus öregek tolják hetente klubjaikat, míg az újak megszállottan keresik a trendeket és hasonló életkorú közönségüket. Így van ez jól. Néha viszont érdemes megállni egy kicsit, akár egy este erejéig, hogy megvizsgáljuk, megvan-e még a tűz, az a közösségépítő attitűd, amely megváltoztatta a kilencvenes évek magyar zenei világát és létrehozta azt a partykultúrát, amelyben él, alkot, táncol, zenél dj, mc, vj és a közönség vagy ez már szigorúan csak biznisz. Ősparty!
    Bővebben
  • [2015-02-06] Made Inn production
    @ Akvárium Lokál

    Február első hétvégéjén várunk minden lelkes house rajongót egy kis tavaszváró mulatságra a budapesti VOLT Music Bar Official parkettjére.
    Bővebben
  • [2015-02-06] Casino Bangkok w/ Sikztah
    @ Corvintető, Budapest

    A januári pihenő után Sikztah-val, győri cimboránkkal indítjuk a 2015-ös évet.
    Bővebben
  • [2015-02-06] Tesla Live Club - Lotfi Begi Bday
    @ Tesla Budapest

    Ezen a héten ünnepi Live Club-bal jelentkezünk, hiszen Lotfi Begi születésnapját ünnepeljük. Szórjuk a konfettit, vágjuk a tortát, miközben az ünnepelt azon dolgozik, hogy a legbulisabb dance slágereket pakolja szettjébe. Ráadásul a jeles nap alkalmából a Compact Disco énekese, Walkó Csaba is csatlakozik hozzá a színpadon, hogy élő ének improvizációkkal tegye egyedivé zenésztársa szettjét.
    Bővebben
  • [2015-02-06] Tomszeret: Edward / Giegling / Berlin
    @ Toldi Klub

    Tom szerető sorozatának következő alanya Edward. Akit Tom szeret, az rossz DJ nem lehet, de azért ezt a Resident Advisor is több körben alátámasztotta. Utolsó albuma az 'Into a better future' felkerült 2014 legjobb húsz albuma közé. Aztán az elismerés-özön azzal folytatódott, hogy az RA-n Edward kiadója, a Giegling lett az év legjobbja.
    Bővebben
  • [2015-02-06] MADE IN AMERICA
    @ NOMURI

    Pénteken egy hatalmas bulival készülünk, hogy megünnepeljük a SUPER BOWL döntőt, és üdvözöljük a hazai amerikai focistákat is!
    Bővebben
  • [2015-02-07] Senso Sounds vol.1. with Dubspeeka
    @ Corvintető, Budapest

    Február... Eleged van a télből? Ha valami izzasztó programra vágynál, de épp nem tudsz leugrani a Karibi térségbe akkor ugorj be hozzánk. Ezúttal ismét a Be Massive csapattal karöltve mulatunk. Aktuális választottunk Dubspeeka, a hangzás színtiszta techno, helyszín a Corvintető. Az este nem csak azért különleges, mert a bristoli producer először jár hazánkban, hanem mert ez lesz az első állomása egy igazán örömteli együttműködésnek és sorozatnak. Ez a Senso Sounds Vol 1.
    Bővebben
  • [2015-02-07] Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS
    @ Tesla Budapest

    A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Bele sem szabad gondolni, ez összesen hány óra kökemény bass zene fülbe küldését és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában mindenesetre először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.
    Bővebben
  • [2015-02-07] Mambo pres Alexkid (FR)
    @ Toldi Klub

    Újabb underground favoritot látunk vendégül.
    Közel 20 éves karrierrel a háta mögött Alexkid afféle váltósúlyú harcosnak számít a „földalatti” körökben.
    Bővebben
  • [2015-02-07] 7 YEARS of MONKEY6
    @ Instant, Budapest

    A szülinap apropóján ezúttal mélyebbre nyúlunk a lemeztáskánkba és fennállásunk teljes idejéből, az elmúlt 7 évből, szemezgetünk kedvenc zenéket egész este!
    Bővebben
  • [2015-02-07] DEEP IN THE CITY
    @ Akvárium Lokál

    Február 7-én szombaton találkozunk a „város mélyén”, az underground zene föld alatti oázisában, a legkedveltebb kis klubban a belváros szívében egy igazi vegytiszta house banzájon!
    Bővebben
  • [2015-02-07] Next Level presents: Flux Pavilion
    @ Akvárium Klub

    Joshua Kierkegaard G. Steele, ismertebb nevén FLUX PAVILION 2011 után tér vissza Budapestre, méghozzá az Akváriumba és magával hozza legismertebb zenéit amellett, hogy sok-sok újdonságot is tartalmaz majd számunkra ez az este.
    Bővebben
  • [2015-02-07] ■ LÄRM ■ ■ Telephones ■
    @ LÄRM

    ■ LÄRM ■ ■ Telephones ■
    Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó