Pulzar

Partyajánló

Tomszeret: Edward / Giegling / Berlin @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2015. február 6. – 2015. február 6.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
Tomszeret: Edward / Giegling / BerlinTom szerető sorozatának következő alanya Edward. Akit Tom szeret, az rossz DJ nem lehet, de azért ezt a Resident Advisor is több körben alátámasztotta. Utolsó albuma az 'Into a better future' felkerült 2014 legjobb húsz albuma közé. Aztán az elismerés-özön azzal folytatódott, hogy az RA-n Edward kiadója, a Giegling lett az év legjobbja.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Tomszeret: Edward / Giegling / Berlin @ Toldi Klub

Tom szerető sorozatának következő alanya Edward. Akit Tom szeret, az rossz DJ nem lehet, de azért ezt a Resident Advisor is több körben alátámasztotta. Utolsó albuma az 'Into a better future' felkerült 2014 legjobb húsz albuma közé. Aztán az elismerés-özön azzal folytatódott, hogy az RA-n Edward kiadója, a Giegling lett az év legjobbja.

Oskar Offermann-nal, aki tavaly szintén a sorozat vendége volt, szétválaszthatatlan DJ párost alkotnak. (Vagyis Budapestnek sikerült őket szétválasztani, de ez most nem fontos.) Rendszeresen játszanak Európa legkirályabb klubjaiban, például a Live At Robert Johnson-ban, a Berghain/PanoramaBar-ban és a watergate club "official" -ben. Akinek ez mind bagatel lenne, hallgassa meg a tavalyi etalon DJ szettjüket a Boiler Roomból. Na azután tényleg minden itt leírt szó felesleges lesz.

\ lineup

Edward / Giegling + WHITE / Berlin

Tom Select / G&M

\ huf

1200

www.facebook.com/​events/​436911539789247/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó