Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Bögrecast presents: Scullious (UK)

Fellépők
Dátum 2013. november 14.
Stílus NuDisco, House, deep
Bögrecast presents: Scullious (UK)Bögrecast presents: Scullious (UK), Nakedkool, Gelka, FRST, Secam - Toldi Klub

Bögrecast presents: Scullious (UK)

Bögrecast presents: Scullious (UK), Nakedkool, Gelka, FRST, Secam - Toldi Klub

Sav Mclean, azaz Scullious Northampton-ból érkezik hamisíthatatlanul brit recepttel: mély basszusokkal, de érző dallamokkal és az addiktív női vokálfoszlányokkal. A szemtelenül fiatal deep house és future garage producer most fejezte be hivatalos Crystal Fighters remixét, amit az elsők között hallhatunk a Toldiban. Move Girl című legfrissebb munkája pedig a BBC Radio 1-en pörgött először. Zenéit máris olyan ikonokhoz hasonlítják, mint Synkro vagy Submerse. Továbbá erősen szimpatizál vele Phaeleh is, ami a hangzását és a zenék minőségét tekintve egyáltalán nem véletlen. És nincs is jobb pillanat, mint elkapni egy friss producert a masszív siker előtti utolsó pillanatban. Ilyenkor még a szerénység bája mellett hallgathatunk meg olyan zenéket, ami néhány hónap múlva már az elektronikus zenei toplistákat ostromolják. Sav pedig az alkalomra igazán különleges és üdítően friss szettel készül, kár lenne kihagyni.

Belépő: 500 HUF

//Lineup//

Scullious (UK)
gelka
Nakedkool
FRST
Secam

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​561396033932060/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-01-18] DJ SUHAID X DJ CRIMSON
    @ Toldi Klub

    Színes, szélesvásznú, egész estés!
  • [2014-01-17] Tom Select pres. WHITE LINES
     

    Itt a következő koncept bulim a Toldiban. Grandmaster Flash után szabadon, megpróbáljuk összehozni a téli felvonást. Bár minden bizonnyal az öreg newyork-i Flash biztos nem a hófödte tájak fehér vonalairól írta ezt a számot.
  • [2014-01-10] AARION + NIGHTDRIVE
     

    /AARION + NIGHTDRIVE/ /JAN.10.FRIDAY.TOLDI/
  • [2014-01-03] No Kids On The Block
     

    Ha szarul sikerült a szilvesztered, vagy még lábadban a boogie és nyitott vagy az elektronikus ütemekre legyen az house, disco, vagy techno, ha kiváncsi vagy pár olyan magyar djre, akik csendben körbezenélték a fél világot New York-tól Shanghai-ig és akik felnőtt fejjel tekintenek az elektronikus zenére, nézz le a Toldiba az újév első péntekén!
  • [2013-12-21] B!TCHES WITH ISSUES
     

    B!TCHES WITH ISSUES - PS MAGAZIN LAUNCH PARTY // KARANYI x ZAGAR (DJ SET)
  • [2013-12-20] NIGHTDRIVE XMASS
    @ Toldi Klub

    /NIGHTDRIVE XMASS/ DEC.20.FRIDAY.TOLDI
  • [2013-12-06] Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR)
    @ Toldi Klub

    Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem. Egy újabb érdekes fellépőt sikerült találnunk Lazare Hoche személyében, aki a saját művésznevét viselő Lazare Hoche kiadót működteti, és egyre többet hallat magáról.
  • [2013-11-23] Alarm with Kenny Hanlon (Apartment Records / Ireland)
    @ Toldi Klub

    Az Alarm aktuális epizódjának főszereplője Kenny Hanlon Írországból, az Apartment kiadó éléről, ahol olyan öntörvényű szerzők is otthonra leltek már, mint Lerosa, a Tr-One és az NCW.
  • [2013-11-22] NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/
    @ Toldi Klub

    Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer. Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!
  • [2013-11-16] BOUNCE XTRA
    @ Toldi Klub

    2013 dilije, az Opal tapes féle mutáns techno-house a Bounce következő buliján! Ráadásul mindjárt három előadó egyszerre: egy keresett magyar, egy befutott producer, illetve az Opal tapes alapítója személyesen. Sőt, kettőjük nevében van különálló S betű is, bár azt még nem tudjuk, hogy ez milyen összefüggésekhez vezet majd. Opal tapes label night Huerco S, Basic House és S Olbricht fellépésével – kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.
  • [2013-11-16] Tom Select presents Burek Label Night
     

    Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem.
  • [2013-11-08] NIGHTDRIVE pres: UFFALO STEEZ EP RELEASE PARTY
    @ Toldi Klub

    Van ez a két srác akiknek a back2back szettjeikről legendák keringtek a belvárosban, természetesen csak szájról szájra. Igen, Yvein Monq és Vanis-ról van szó, ők ketten az Uffalo Steez és november 8-án megjelenő kismelezüket élőben a Nightdrive sorozaton mutatják be először! Juke + Footwork 4 Ever!
  • [2013-11-02] B!TCHES WITH ISSUES
    @ Toldi Klub

    Megőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom'enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara + Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén! B!TCHES WITH ISSUES - THE NEW PHENOM'ENON MAGAZIN LAUNCH PARTY
  • [2013-10-25] NIGHTDRIVE
     

    NIGHTDRIVE w/IAMYANK/VANIS/YAPO/HEADSHOTBOYZ/ZOVEK/NAKEDKOOL/EIRIK
  • [2013-10-11] NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBD
     

    A két testvér alkotta Új -Zélandi producer páros zenei stílusa legegyszerűbben úgy írható le, hogy szofisztikált club house ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó izzadt lüktető uk garage és r&b elemekkel felfegyverkezve. Természetesen nem kis sikerrel.
  • [2013-10-04] Tom Select presents Floppy Kollektiv (DE)
    @ Toldi Klub

    A májusi homokos indoor-beach buli után íme a folytatás..
  • [2013-09-13] Toldi KICKS // Promóterek DJ Párbaja
     

    Vissza az ősidőkhöz. A legendás párbaj visszatér ahonnan elindult 5 éve, amelynek során néha fodrászok csapnak össze fotósokkal, néha az index újságírói mérnek zenei csapást az origo szerkesztőségére...

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó