Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

B!TCHES WITH ISSUES @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2013. november 2.
Helyszín Toldi Klub
Stílus disco-house, Nu-disco, House
B!TCHES WITH ISSUESMegőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom'enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara + Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén! B!TCHES WITH ISSUES - THE NEW PHENOM'ENON MAGAZIN LAUNCH PARTYToldi Klub

B!TCHES WITH ISSUES @ Toldi Klub

Megőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom'enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara + Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén!

B!TCHES WITH ISSUES - THE NEW PHENOM'ENON MAGAZIN LAUNCH PARTY

És hogy miért ünnepeljük a phenom'enon magazint?

A kizárólag on-line felületen futó popkulturális magazin 2010 elején indult hódító útjára, ami szupernóva sebességgel vált a hazai trendérzékeny fiatal korosztály első számú informatív és egyben szórakoztató portáljává. Az évek alatt már-már kultikus trendmagazinná nőtte ki magát a hazai piacon egyedinek számító vizuális megjelenésével és azzal, hogy mára már komoly szakemberekké váló fiatal zenészeknek és alkotóknak segített ismertséget és szakmai elismeréseket szerezni, azok bemutatásával. A lap a fiatalok verbális és vizuális nyelvezetét használva kiemelt fontossággal informál a hazai és nemzetközi zenei világ történéseiről, fesztiválokról tudósít, a divatot teremt, vagy kortárs kulturális események releváns momentumaival üzen.

A portál 2011 novemberében újult meg utoljára, két évvel később pedig ismét bővített tartalommal, méretét tekintve is nagyobb, portálszerű weboldallal, friss arculattal és mobilbarát megjelenéssel folytatja a trendek diktálását.

Any Question?
ART.PRO.SEXY.HORNY

Ne hagyd ki, mert akkor kimaradsz!
Twerk, latex & champagne shower!


▲ LINE UP
▲ STICKY BEATS ▲ DICTATOR & HUSSAR ▲ DESIGNER DRUMS ▲

▲ Belépő: 1000 HUF
▲ Helyszín: Toldi Klub, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38
▲ Időpont: 2013. november 2. péntek, kapunyitás: 23:00
▲ Dress code: art.pro.sexy.horny.hipster
▲ A beléptetés jogát fenntartjuk!

www.facebook.com/​events/​353860044748159/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó