Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

BOUNCE XTRA @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2013. november 16.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
BOUNCE XTRA2013 dilije, az Opal tapes féle mutáns techno-house a Bounce következő buliján! Ráadásul mindjárt három előadó egyszerre: egy keresett magyar, egy befutott producer, illetve az Opal tapes alapítója személyesen. Sőt, kettőjük nevében van különálló S betű is, bár azt még nem tudjuk, hogy ez milyen összefüggésekhez vezet majd. Opal tapes label night Huerco S, Basic House és S Olbricht fellépésével – kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

BOUNCE XTRA @ Toldi Klub

2013 dilije, az Opal tapes féle mutáns techno-house a Bounce következő buliján! Ráadásul mindjárt három előadó egyszerre: egy keresett magyar, egy befutott producer, illetve az Opal tapes alapítója személyesen. Sőt, kettőjük nevében van különálló S betű is, bár azt még nem tudjuk, hogy ez milyen összefüggésekhez vezet majd. Opal tapes label night Huerco S, Basic House és S Olbricht fellépésével – kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.

Kifejezetten meglepő hype van az Opal tapes háza körül nagyjából azóta, hogy tavaly elindult és elkezdett a house, techno és elektronika kísérletezőbb oldalán kutatni. El kell azonban ismerni, hogy a kiadó kialakította saját maga jól körbehatárolható világát és olyan alapossággal fogja össze ennek a hangzásnak a képviselőit, ahogyan azt korábban talán senki. Az idén eddig megjelentetett huszonhét (!), gyakorlatilag album súlyú kiadvány pedig kétségbevonhatatlanul tekintélyt parancsoló. Különösen, ha azt vesszük, hogy ezeknek tényleg mindegyike jó.

A sok jó között pedig természetesen vannak kiugró kiadványok is szép számmal, amelyek közé egyértelműen sorolandó Huerco S és S Olbricht kiadványa is, Basic House pedig a kiadó feje, úgyhogy helyből zseni. Huerco S kiadványa még csak a harmadik volt Opal tapesen, de eleve annyira jól sült el, hogy újra kiadták lemezen, majd egy másik kislemeze Maxmillion Dunbar Future Times kiadójánál landolt bakeliten. Kifejezetten pozitív visszhangot kapott nem régen kiadott bemutatkozó albuma is, amit Oneohtrix Point Never kiadója, a Software adott ki. Eközben Basic House albuma a múlt héten jelent meg a PAN-es Helm saját kiadójánál, S Olbrichtnak pedig már legalább három albuma van készülőben egyszerre, úgyhogy mindenképpen jó társaságban, az események sűrűjében találja magát, aki november 16-án a Toldiba jön.

A sort Vanis nyitja majd egy extraspeciál dj szettel, őt követi S Olbricht majd Basic House, akik live actjeikben keltik életre mutáns hanglényeiket. Utánuk Huerco S prezentálja, milyen az, amikor egy kiváló dj válogat a hasonszőrű zenék között, az estét pedig végül Clashbro és Mr.Hi páros gyakorlata zárja. 

Beugró: 1000 FT

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1400733773496836/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó