Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Alarm with Kenny Hanlon (Apartment Records / Ireland) @ Toldi Klub

Fellépők
Továbbá még: Kenny Hanlon
Dátum 2013. november 23.
Helyszín Toldi Klub
Stílus House, Electro, Minimal
Alarm with Kenny Hanlon (Apartment Records / Ireland)Az Alarm aktuális epizódjának főszereplője Kenny Hanlon Írországból, az Apartment kiadó éléről, ahol olyan öntörvényű szerzők is otthonra leltek már, mint Lerosa, a Tr-One és az NCW.Toldi Klub

Alarm with Kenny Hanlon (Apartment Records / Ireland) @ Toldi Klub

Az Alarm aktuális epizódjának főszereplője Kenny Hanlon Írországból, az Apartment kiadó éléről, ahol olyan öntörvényű szerzők is otthonra leltek már, mint Lerosa, a Tr-One és az NCW.

Lehengerlő lemezlovasként az egyik legnépszerűbb helyi klubsorozat, a Gary's Gang rezidense, és az Infinite State Machine zeneblog életében működik közre, hogy minél több obskúrus, marginális szerzeményt, hangzásvilágot ismerhessenek meg a techno, az electro és a house rejtett tartományait kutatók. Minden bizonnyal biztos kézzel tartja majd már az első, Silf - központú bulin kialakult warehouse hangulatot. Melegít a C+C páros.

A belépő 500 forint

www.facebook.com/​events/​589698774411118/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-01-18] DJ SUHAID X DJ CRIMSON
  @ Toldi Klub

  Színes, szélesvásznú, egész estés!
 • [2014-01-17] Tom Select pres. WHITE LINES
   

  Itt a következő koncept bulim a Toldiban. Grandmaster Flash után szabadon, megpróbáljuk összehozni a téli felvonást. Bár minden bizonnyal az öreg newyork-i Flash biztos nem a hófödte tájak fehér vonalairól írta ezt a számot.
 • [2014-01-10] AARION + NIGHTDRIVE
   

  /AARION + NIGHTDRIVE/ /JAN.10.FRIDAY.TOLDI/
 • [2014-01-03] No Kids On The Block
   

  Ha szarul sikerült a szilvesztered, vagy még lábadban a boogie és nyitott vagy az elektronikus ütemekre legyen az house, disco, vagy techno, ha kiváncsi vagy pár olyan magyar djre, akik csendben körbezenélték a fél világot New York-tól Shanghai-ig és akik felnőtt fejjel tekintenek az elektronikus zenére, nézz le a Toldiba az újév első péntekén!
 • [2013-12-21] B!TCHES WITH ISSUES
   

  B!TCHES WITH ISSUES - PS MAGAZIN LAUNCH PARTY // KARANYI x ZAGAR (DJ SET)
 • [2013-12-20] NIGHTDRIVE XMASS
  @ Toldi Klub

  /NIGHTDRIVE XMASS/ DEC.20.FRIDAY.TOLDI
 • [2013-12-06] Tom Select presents Lazare Hoche (Paris, FR)
  @ Toldi Klub

  Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem. Egy újabb érdekes fellépőt sikerült találnunk Lazare Hoche személyében, aki a saját művésznevét viselő Lazare Hoche kiadót működteti, és egyre többet hallat magáról.
 • [2013-11-22] NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/
  @ Toldi Klub

  Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer. Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!
 • [2013-11-16] BOUNCE XTRA
  @ Toldi Klub

  2013 dilije, az Opal tapes féle mutáns techno-house a Bounce következő buliján! Ráadásul mindjárt három előadó egyszerre: egy keresett magyar, egy befutott producer, illetve az Opal tapes alapítója személyesen. Sőt, kettőjük nevében van különálló S betű is, bár azt még nem tudjuk, hogy ez milyen összefüggésekhez vezet majd. Opal tapes label night Huerco S, Basic House és S Olbricht fellépésével – kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba.
 • [2013-11-16] Tom Select presents Burek Label Night
   

  Mivel tényleg kitaláltuk, hogy havonta Tom Select-tel forgatjuk fel a Toldit, ezért nem adjuk alább ezt a pénteket sem.
 • [2013-11-14] Bögrecast presents: Scullious (UK)
   

  Bögrecast presents: Scullious (UK), Nakedkool, Gelka, FRST, Secam - Toldi Klub
 • [2013-11-08] NIGHTDRIVE pres: UFFALO STEEZ EP RELEASE PARTY
  @ Toldi Klub

  Van ez a két srác akiknek a back2back szettjeikről legendák keringtek a belvárosban, természetesen csak szájról szájra. Igen, Yvein Monq és Vanis-ról van szó, ők ketten az Uffalo Steez és november 8-án megjelenő kismelezüket élőben a Nightdrive sorozaton mutatják be először! Juke + Footwork 4 Ever!
 • [2013-11-02] B!TCHES WITH ISSUES
  @ Toldi Klub

  Megőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom'enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara + Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén! B!TCHES WITH ISSUES - THE NEW PHENOM'ENON MAGAZIN LAUNCH PARTY
 • [2013-10-25] NIGHTDRIVE
   

  NIGHTDRIVE w/IAMYANK/VANIS/YAPO/HEADSHOTBOYZ/ZOVEK/NAKEDKOOL/EIRIK
 • [2013-10-11] NIGHTDRIVE pres.: CHAOS IN THE CBD
   

  A két testvér alkotta Új -Zélandi producer páros zenei stílusa legegyszerűbben úgy írható le, hogy szofisztikált club house ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó izzadt lüktető uk garage és r&b elemekkel felfegyverkezve. Természetesen nem kis sikerrel.
 • [2013-10-04] Tom Select presents Floppy Kollektiv (DE)
  @ Toldi Klub

  A májusi homokos indoor-beach buli után íme a folytatás..
 • [2013-09-13] Toldi KICKS // Promóterek DJ Párbaja
   

  Vissza az ősidőkhöz. A legendás párbaj visszatér ahonnan elindult 5 éve, amelynek során néha fodrászok csapnak össze fotósokkal, néha az index újságírói mérnek zenei csapást az origo szerkesztőségére...

Helyszín

 • Toldi Klub

  Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó