Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/ @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2013. november 22.
Helyszín Toldi Klub
Stílus Electronic
NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer. Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!Toldi Klub

NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/ @ Toldi Klub

Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer.
Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!

Sokszor mondják, de Lone zenéjére a szó legszorosabb értelmében igaz, hogy ellenállhatatlan. Mámoros tánczene, eufórikus életigenlés, soha véget nem érő gyerekkor, Lone zenéje a lemenő nap reluxán átszűrődő fénye. A Nightdrive és a Bounce második közös bulija nem mást kínál, mint a boldogság biztos receptjét.

Lone egyébként egyáltalán nem egy egynyári előadó. Már hat éve mosolyog miatta az internet. Öt albumával és számtalan kislemezével már eddig is szép hosszú karriert futott be. Első három nagylemeze még tulajdonképpen hiphop volt, aztán zenéje az utóbbi két albumra már egyértelműen houseba kanyarodott. Ahelyett viszont, hogy a két stílus nagy iskoláinak vagy aktuális trendjeinek bármelyikét is elkezdte volna követni, egy káprázatos lépéssel inkább megfogta ezeket a sémákat és elkezdte őket buborékfújóként használni!

Innen már egyenes út vezetett ahhoz az utánozhatatlan hangzáshoz, aminek esszenciája a karibi hangmintákból varázsolt dallamokban és a csak rá jellemző lüktetésben rejlik. Így, bár a legtöbb száma hihetetlenül élénk, mégis mindegyikre csupa nagybetűvel van ráírva, hogy CHILL, méghozzá csillámporos zsírkrétával. Az összhatás mennyei.

Lone Budapestre kaleidoszkopikus élő koncertjével érkezik. Előtte Headshotboyz illetve Zovek brillírozik, előkészítve a terepet a tökéletes hullámzáshoz, utána pedig Eyto majd Anto keresi a jó rímeket Lone zenéjére. 

Visual: Lo Bot 

Belépő/Entry: 1000huf

www.facebook.com/​events/​1410040079230496/​

Ajánlott lemezek

  • The Human & Assets - Tokiwa EP

    Ismerős japán arc technója hozza lázba a nemzetközi terepet. Mindehhez újfent csatlakozik némi magyar vonatkozás is, amiért nagy taps jár!

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó